Strada Petru Rares va fi redeschisa la sfarsitul lunii mai!

Strada Petru Rares va fi redeschisa la sfarsitul lunii mai!
De mai bine de cinci luni de zile, strada Petru Rares este inchisa circulatiei, dupa ce in luna decembrie un canal colector de apa menajera s-a spart, ducand la surparea asfaltului si formarea unui crater adanc de opt metri. Cei care s-au ocupat de refacerea caminului au fost angajati de la Hidroconstructia, urmand ca asfaltarea sa fie facuta de firma Conrec.

Potrivit viceprimarului Florin Ghiorghita, din discutiile avute cu cei care executa lucrarile, strada va redeveni functionala la sfarsitul acestei luni.

In toata aceasta perioada cat s-au efectuat lucrarile, traficul a fost deviat pe Mihail Kogalniceanu sau Nicolae Iorga si Bulevardul Mihai Eminescu.
 
"Pe strada Petru Rares cei de la Hidroconstructia inca lucreaza si ne-au promis ca la sfarsitul lunii mai va fi redata circulatiei. Va fi facut un camin betonat, foarte mare, cu armatura, si dupa ce termina aceste lucrari se va turna si asfaltul", a spus viceprimarul Florin Ghiorghita.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
5

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
338

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
370

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...