LA MULTI ANI, ANDREI GORGAN! - audio

LA MULTI ANI, ANDREI GORGAN! - audio

ANDREI GORGAN

O voce sigura, patrunzatoare, dar impresionant de melodioasa. O tinuta exemplara pe scena si o atitudine de profesionist. Andrei Gorgan, din Dorohoi, implineste astazi 17 ani.

Dorohoianul pare sa se fi nascut in locul potrivit. Intalnirea cu profesorul sau, Paul Mihai Ciprian, si apartenenta la un grup care se impune din ce in ce mai mult in spatiul national si international – Grupul VOCES, par sa fie stelele norocoase care vor calauzi un suflet catre o cariera stralucitoare. 

A inceput sa cante in casa, surprinzandu-si parintii, care i-au fost si primii spectatori. Incurajat, a inceput pregatirile cu Grupul Voces, sub indrumarea profesorului Paul Mihai Ciprian, in scurt timp evoluand pe scena in spectacole din ce in ce mai complexe si cu miza tot mai apasatoare. Insa bucuria de a canta, dragostea pentru public si atitudinea fata de cei care l-au investit cu incredere au facut din Andrei un adolescent responsabil, indiferent ca este vorba despre muzica, scoala sau prieteni si colegi. Andrei Gorgan, elev la Colegiul Naţional "Grigore Ghica Voievod" din Dorohoi, studiaza si muzica instrumentala, devenind un specialist la orga, fapt care i-a asigurat si un loc in Fun Club, un grup vocal instrumental care se impune deja in concursurile de gen din tara.



Impreuna cu Grupul VOCES a cantat pe numeroase scene din tara, dar si din strainatate, impresionand publicul prin vocea sa. Peste cateva zile, Andrei Gorgan va avea parte de noi emotii: alaturi de colegii sai, va aparea in cea mai vizionata emisiune a ultimilor ani, "Romanii au talent", un succes care se datoreaza atat micilor artisti, cat si inimosului profesor de la Dorohoi, care si-a ridicat invataceii pe o treapta la care probabil niciunul dintre ei nu ar fi sperat vreodata.

Andrei Gorgan are un viitor in muzica, si nu numai datorita vocii sale impresionante, ci si seriozitatii cu care isi trateaza pasiunea.

Prin vocea lui Andrei, muzica romaneasca nu este reprodusa fidel, ci recreata si transmisa intr-o forma noua, cu un suflu al tineretii care il avantajeaza. In mod cert, este un nume despre care vom auzi peste ani!

LA MULTI ANI, ANDREI GORGAN!


Asculta aici melodia O SINGURA NOAPTE, in interpretarea lui ANDREI GORGAN

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
94

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
73

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...