Doi romani au calatorit aproape 2.000 km, ca fiul lor sa se nasca in Italia

Doi romani au calatorit aproape 2.000 km, ca fiul lor sa se nasca in Italia
Un cuplu de romani a calatorit cu camionul aproape 2.000 de kilometri, din Romania pana in Italia, pentru ca sotia sa nasca in Arezzo. Copilul familiei de romani, numit Angelo, s-a nascut pe 1 ianurie 2011 la spitalul San Donato.

La nastere, bebelusul a cantarit 2,880 de kilograme si este perfect sanatos, desi inainte de nastere mama a calatorit intr-un camion o distanta de 2.000 de kilometri, informeaza Il Messaggero.

Viconte, in varsta de 30 de ani, impreuna cu sotia lui, Laura, de 18 ani, au decis sa faca tot ce le sta in putinta pentru ca fiul lor sa se nasca in Italia. Asa ca barbatul a imprumutat camionul unui prieten si s-a dus sa isi ia sotia, din cauza ca in Romania parintii ei erau impotriva casatoriei lor, relateaza ziare.com.

Odata ajunsi in Italia, la Arezzo, femeia a fost internata la spitalul San Donato. Dupa un travaliu de mai multe ore, pe 1 ianuarie, la ora 08.53, s-a nascut Angelo, primul bebelus nascut in 2011 in provincia Arezzo.

Viconte este de patru ani rezident in Italia si acum spera sa isi gaseasca ceva de munca ca sa aiba cu ce sa isi intretina familia.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
235

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
218

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
317

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...