Trei botosaneni vor participa la Campionatul Romanian Superbike, din Grecia!

Trei botosaneni vor participa la Campionatul Romanian Superbike, din Grecia!
"Strada nu e pentru curse!", spun cei trei botosaneni, care incearca astfel sa atraga atentia asupra deselor accidente in care sunt implicati amatorii de senzatii pe doua roti.

Echipa de motociclism viteza, infiintata la Botosani sub numele Aem Design Racing Team, va participa la Campionatul Romanian Superbike la clasa SBK(1000cm3), incepand cu luna aprile 2010, cand este programata prima etapa la Serres, in Grecia.

Pilotii Eduard Mihalcu, Bogdan Barladeanu si Alin Pintilie vor lua startul in echipa cu toate cele 3 motociclete si la concursul de anduranta, programat in acelasi weekend.

Romanian Superbike este un campionat care se desfasoara anual pe circuite din afara tarii, avand 6-7 etape cu cate 3 clase diferite: SSP-supersport (600cm3), SBK-superbike (1000cm3) si clasa amatori (600-1000cm3) combinat.

"Echipa promoveaza mersul cu motocicleta pe circuite omologate, unde riscul de accidente este minim. Deviza noastra: STRADA NU E PENTRU CURSE!", a precizat, pentru Stiri Botosani, Alin Pintilie.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
15

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
66

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
331

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...