Iustina Irimia își lansează primul album de colinde printr-un concert caritabil dedicat copiilor Alexandrei Ivanov!

Pe 7 decembrie 2023, de la ora 18.00, în sala Casei de Cultură a Sindicatelor Botoșani vor răsuna din nou colindele!

Iustina Irimia își lansează primul album de colinde printr-un concert caritabil dedicat copiilor Alexandrei Ivanov!

”Vine Crăciunul cel Sfânt” este concertul pregătit de Iustina Irimia, alături de invitații săi. Printre aceștia îi amintim pe Alexandru Brădățan, Grigore Gherman, Oana Tăbultoc, dar și Fetele din Botoșani, Corul Militar Răzeșii, Grupul Psaltic Filotheos, Grupul Vocal Tradițional al C.J.C.P.C.T. Botoșani și Corul Schitului Vovidenia Neamț.

Cu acest prilej, Iustina Irimia își va lansa și primul album de colinde.

”Cum apropierea de muzică a fiecăruia începe în copilărie prin colinde, m-am gândit ca primul meu concert să fie unul de colinde. Totodată, voi lansa și primul album de colinde, al patrulea în seria albumelor lansate până acum de „O fată din Botoșani”, a transmis Iustina Irimia.

”Vine Crăciunul cel Sfânt” este, mai spune Iustina Irimia, ”un titlu sugestiv și de aducere aminte că în această perioadă specială e vremea să ne facem timp pentru suflet, pentru cei dragi și pentru cei mai puțin norocoși”.

De asemenea, publicul este informat că evenimentul de pe 7 decembrie va avea și o latură caritabilă prin strângerea de fonduri pentru căsuța familiei Alexandrei Ivanov.

Accesul se face pe bază de bilete - 40 de lei, iar acestea se pot achiziționa de la Casa Sindicatelor Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic botoșănean despre o boală a picioarelor care ne afectează inima: ”Să fim atenți la semnalele pe care ni le trimite corpul nostru!”

astăzi, 09:40
159

Ruxandra Toderiță, medic specialist cardiolog din Botoșani, trage un semnal de alarmă cu privire la consecințele foarte grave pe care le are asupra organismului uman tromboza venoasă profundă....

Cum recunoști roșiile injectate din piețe și din magazine. Semnele distincte la care să fii atent

astăzi, 08:48
202

Deși roșiile injectate pot părea a fi sănătoase și delicioase, ele pot conține aditivi și substanțe chimice periculoase, scrie ziaruldeiasi.ro. În consecință, este important să recun...

Bogdan Andone, după meciul pierdut la Galați: „Dumnezeu ne-a mai dat o șansă!”

astăzi, 08:22
489

Cu o victorie la Galați, FC Botoșani s-ar fi salvat direct de la retrogradare. Nu s-a întâmplat, echipa lui Bogdan Andone a fost răpusă de Oțelul și va disputa o „dublă”...