LA MULTI ANI, NICOL! - Copilul care are nevoie de inima noastra!

LA MULTI ANI, NICOL! - Copilul care are nevoie de inima noastra!
Pe 4 noiembrie, Nicol si surioara ei, Alexia, implinesc sase anisori! De ziua ei, Nicol isi doreste cel mai mult sa isi vindece inimioara si sa fie sanatoasa!

Nicol are nevoie de sprijin pentru a merge din nou in Spania! Dupa intoarcerea de la consultul din Spania, Nicol astepta cu nerabdare sa poata merge iar la scoala, asa ca a fost foarte entuziasmata sa poata reveni la ore impreuna cu surioara ei. Vineri a fost o zi foarte speciala pentru Niki si Alexia, pentru ca si-au sarbatorit ziua de nastere la scoala. A fost o petrecere foarte frumoasa, cu doua tortulete minunate in forma de printese si multa bucurie. Nicol a fost foarte fericita sa isi petreaca ziua alaturi de colegii ei si s-a bucurat de fiecare clipa impreuna cu surioara ei! La petrecere a avut alaturi intreaga familie, asa ca fericirea a fost deplina!

Pe 28 noiembrie, Nicol va trebui sa mearga din nou in Spania, unde este programata pentru a i se face un R.M.N. la inimioara. Parintii spera ca pana atunci sa reuseasca sa stranga toti banii necesari pentru transport si celelalte cheltuieli.

"Niki este curajoasa ca intotdeauna si ne da si noua putere sa privim cu optimism tot ceva urma! Va rugam inca o data sa ne sprijiniti in aceste momente pentru ca Nicol sa poata merge la R.M.N-ul pe care trebuie sa-l faca la data programata. Pentru noi orice ajutor inseamna mult si speram sa fiti din nou alaturi de Niki! Cu ajutorul dumneavoastra avem din nou speranta ca Nicol se va face bine si isi va putea implini visurile mult dordorite de ea. Va multumim din suflet. NIKI VA TRIMITE CITE O IMBRATISARE PENTRU FIECARE. Niki va anunta ca in data de 28.11.2012 va reveni la Madrid pentru pregatirea unei anestezii, pentru a putea efectua o rezonanta a inimii lui Niki in data 11.01.2013 pentru a sti exact ce se va intimpla la urmatoarea interventie. Costul medicamentului (denumit BOSENTAN) este de 2.300 EURO pe luna, iar tratamentul trebuie urmat cel putin de un an", spun parintii.                                                                                                 

Fetita a fost diagnosticata, dupa nastere, cu o boala la inima si desi a suferit pana acum doua interventii chirurgicale, are nevoie de inca o operatie, precum si tratament de specialitate.
 
"Povestea fetiţei mele incepe acum cinci ani, când la ceva timp după naşterea lui Nicol (şi a surioarei ei gemene) am observat că Nicol se invineţea în jurul gurii şi obosea extrem de tare când o alăptam. După mai multe vizite la doctori, Nicol a fost diagnosticată cu ventricul unic tip VS cu dublă cale de intrare si transpoziţie de vase mari, aceasta însemnand o malformaţie congenitală a inimioarei cu care n-ar fi supravieţuit fără o intervenţie chirurgicală urgentă. De atunci Nicol a suferit două operaţii la inimă: una la Tg. Mureş şi una la Hospital Universitario Grigorio Maranon din Madrid, o clinică specializată care i-a oferit fetiţei mele şansa de a se face bine", povesteste Angela Salvari, mama fetitei.
 
 Nicol are planuri de viitor, vrea sa-şi facă inimioara bine, să meargă la şcoală şi să devină doctoriţă, dar ea nu ştie că părinţii nu au bani să o ajute să ducă această luptă la bun sfârşit.

După ultima operaţie copila trebuia dusă de două ori la control în Spania, dar acest lucru nu a mai fost posibil datorită situaţiei financiare precare.

"Veniturile noastre sunt derizorii si abia reuşim să ne intreţinem copiii şi de multe ori nici nu mai ştim ce să le punem pe masă.Cu toate acestea inima de părinte nu ne lasă să ne abandonam fetiţa, are nevoie de noi, iar noi neputincioşi vă cerem ajutorul sperând că bunul Dumnezeu ne va ajuta să o ducem pe Nicol la cea de-a treia operatie, care ar trebui sa fie la sfarşitul acestui an, in decembrie. Pâna atunci Nicol trebuie să meargă neapărat la clinica din Spania în spetembrie, pentru controlul dinaintea operaţiei. Suma de care avem nevoie, 6.000 euro, pentru drumuri in Spania si alte cheltuielile aferente poate pentru unii dintre oameni ar părea mică, dar nouă ni se pare din ce in ce mai mare si de neatins", mai spune mama lui Nicol.
 
 Mai multe detalii, inclusiv acte medicale, puteţi găsi pe site-ul creat pentru Nicol:
 
http://inimioarapentruniki.wordpress.com.

Conturile pentru Niki au fost deschise la Banca Transilvania:
 Titular: Salvari Angela
 Ron : RO65BTRL0070120AS14345XX
 Euro: RO09BTRL0070420AS14345XX
 Cod SWIFT : BTRL RO22XXX
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Migranți pakistanezi şi indieni opriți la frontiera cu Ucraina

astăzi, 09:08
104

Persoanele în cauză au fost preluate de autorităţile statului vecin, în baza acordului de readmisie, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun. În data de 17.07.2018, la nivelul ...

Expoziția foto-documentară Centrul Artistic Baia Mare - Artiști și toposuri, la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani

astăzi, 09:02
39

Muzeul Judeţean Botoşani vă invită în perioada 22 – 4 august 2018, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, să vizitați expoziția foto-docum...

Semnal de alarmă pe piaţa muncii. Sociologii vorbesc despre un nou tip de angajat

astăzi, 07:58
258

Angajatorii români muncesc şi atunci când pleacă în concediu, asta arată datele unui studiu eJobs. 40 la sută dintre români recunosc că locul în care îşi petr...