COSTINEL BALAN - Copilaria in acorduri muzicale

COSTINEL BALAN - Copilaria in acorduri muzicale

 COSTINEL BALAN in spectacolul Elevi moderni  

Putini copii dovedesc atata daruire si, mai ales, consecventa pentru o pasiune care devine, pe zi ce trece, un mod de viata! Costinel Balan are 14 ani si a crescut in muzica.

Este nascut pe 10 mai 1995, in prezent urmand cursurile Liceului de Arta Stefan Luchian, unde studiaza vioara din clasa I. Nu s-a multumit cu atat, astfel ca in urma cu cativa ani a absolvit si Scoala Populara de Arta, sectia Canto muzica usoara.

Costinel Balan a participat la zeci de spectacole, impresionand prin seriozitate, dar mai ales printr-un timbru vocal deosebit. Constiincios si de un extrem bun simt, copilul care si-a inceput cariera muzica inca din anii de gradinita isi cladeste calm, dar sigur, un destin muzical pe masura.

Dupa mai multe spectacole si cursuri in Botosani, Costinel a cantat, in 2005, in cadrul spectacolului Stele In Devenire, desfasurat la Sala Radio "Mihail Jora" din Bucuresti, loc unde avea sa se intoarca in anii urmatori, obtinand premiul III la semifinala concursului Mini-Mega Star.

In 2007 a participat la Festivalul international Suflet De Stea din Alesd, judetul Oradea, an in care a fost distins si cu premiul II la Fetivalul-concurs Taramul copilariei, din Botosani.

A ajuns si la Mamaia Copiilor, impreuna cu grupul Vis de artist, dar a participat si la spectacolul extraordinar Gala Tinerelor Talente, dedicat Zilei Nationale a Romaniei.

In prezent activeaza in cadrul grupului Cheia Sol, coordonat de Oana Puscasu. Alaturi de artistii de la Cheia Sol a cantat la Festivalul Datini si Traditii Stramosesti, prilejuit de integrarea Romaniei in Uniunea Europeana.

De asemenea, in septembrie 2009, a participat la Eurovision Junior, in backing-ul pentru piesa Claudiei Rusu, dar si la numeroase actiuni caritabile.

Ultima iesire pe scena a lui Costinel Balan este in cadrul musical-ului pentru copii "Elevi moderni", in sala Teatrului Mihai Eminescu Botosani, unde Costinel Balan face inca o data dovada talentului sau.

Fara a fi extravagant sau dezlantuit pe scena, Costinel Balan face parte mai degraba din randul copiilor asezati, aproape interiorizati, traindu-si la un nivel personal, chiar intim, fiecare acord muzical.

Chiar daca nu va alege sa traiasca din muzica, in mod cert, muzica il va trai vesnic pe Costinel.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numărul de locuri aprobate la școlile postliceale ale M.A.I. pentru sesiunea ianuarie 2019

astăzi, 15:33
99

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va desfăşura activităţi de recrutare a candidaţilor, astfel: a) Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru ...

Începe spectacolul Cupei României!

astăzi, 14:19
109

Marţi, miercuri şi joi se joacă meciurile turului 5 al Cupei României, primul în care intră echipele de Liga I. De acum încolo competiţia intră în linie dreaptă. 32 de f...

Tichetele de masă vor genera o serie de ambiguități fiscale, începând din 2019

astăzi, 13:15
306

Proiectul de modificare a Codului Fiscal pus in dezbatere publica de Ministerul Finantelor Publice ridica din ce in ce mai multe intrebari. Si nu doar in randul companiilor emitente, ci si intre angaj...