CIPRIAN FLORIN COTRUTA - Muzica vietii la 20 de ani! - VIDEO

CIPRIAN FLORIN COTRUTA - Muzica vietii la 20 de ani! - VIDEO

 CIPRIAN FLORIN COTRUTA  

Se pregateste sa sarbatoreasca doua decenii de viata. Traieste, la propriu, muzica tineretii, intr-un timp in care publicul aluneca tot mai des catre vedete gonflate si prezentate fara incetare in media, vedete care functioneaza numai cu "attach", a se citi CD la purtator.   
Ciprian Florin Cotruta nu este o vedeta. Nu are timp. Canta, incanta si, ce este mai important, Ciprian se bucura atunci cand canta si transmite bucurie.

Nascut pe 10 aprilie 1990, in Dorohoi, Ciprian Florin Cotruta canta de la 14 ani, insa iesirile in luminile rampei au loc trei ani mai tarziu, in anul 2007, cand obtine Premiul I la Festivalul concurs de interpretare muzicala din Botosani, impreuna cu trupa Click_Life, trupa in care are statut de membru fondator. 

Un an mai tarziu, in 2008, participa la Festivalul concurs de folk "La Suceava in cetate", ediţia I, dar si la Festivalul "Martisor Dorohoian".

Insa anul lansarii pe scena botosaneana este 2009. Obtine Premiul I pentru interpretare si Trofeul pentru Creatie la Festivalul de muzica "Tinere sperante" editia a XVI-a, Botosani.
In acelasi an, la Festivalul concurs "Folk fara varsta", la Botosani, castiga Trofeul sectiunii de Creatie.

Urmeaza Festivalul "Martisor Dorohoian", unde participa ca membru al trupei bDays.
Insa cele mai multe spectacole le sustine cu formatia Click_Life, uneori alaturi de trupe si artisti de marca, precum Spitalul de urgenta, Iris, Hara, Andra, Voltaj, Timpuri Noi, Grasu XXL ...

A activat ca membru al formatiei CrossFire, bDays şi membru fondator al formatiei Click_Life, dar canta deseori ca simplu folkist.

Cel mai important proiect ramane, se pare Click_Life. 
Membrii trupei Clik_Life sunt Ciprian Florin Cotruta (Cipy-Voce si Chitara), Silviu Vasilica Padurariu (Sylvyutsu-Chitara solo), Albert Fintinariu (i se spune simplu: Albert-chitara Bass), Emilian Bogdan Balan (la fel de simplu: Emilian-Baterii "Tobe").

Chiar in aceste zile, mai exact pe 24 Ianuarie 2010, la ora 18:00, Ciprian este invitat intr-un club din Bucuresti, sa participe la o seara de Folk si poezie.

Planurile pentru acest an sunt indraznete, Click_Life avand in plan, in cadrul Forumului Tinerilor Germani din Romania, un turneu care se va desfasura in Germania, Ungaria si Romania, in vara anului 2010. "Vom canta alaturi de alte trupe din Germania si Ungaria, iar unul dintre cele mai importante concerte este in Capitala Culturala Europeana 2010, Pecs", marturiseste Ciprian pe blogul sau. Tot pe blog aflam ca, in luna septembrie a anului trecut, Federatia Organizatiilor de Tineret Germane din Romania a desfasurat la Garana (Festivalul de Jazz de la Garana, judetul Caras Severin) o conferinta anuala a tinerilor. Purtatorul de cuvant al conferintei a fost desemnat Ciprian Florin Cotruta, care a participat la eveniment cu formatia Click_Life.

Chiar daca nu este foarte cunoscut in Botosani, Ciprian Florin Cotruta se afla pe afisele unor importante evenimente din Moldova si din intreaga tara. De la manifestari de club la baluri ale liceenilor din Suceava sau Iasi, de la festivaluri la zile ale oraselor sau evenimente culturale de exceptie, Ciprian Florin Cotruta colinda cu chitara pretutindeni. Un talent care nu are nevoie de cuvinte gratuite.

Ciprian Florin Cotruta isi respecta muzica si, prin muzica, isi respecta publicul. Cu sinceritate, plecaciune!
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
34

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
414

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
198

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...