Zenit a dublat oferta pentru Mutu cand a auzit ca a scapat de amenda!

Zenit a dublat oferta pentru Mutu cand a auzit ca a scapat de amenda!

 Adrian Mutu  

Adrian Mutu este din nou dorit de Zenit Sankt Petersburg, care este dispusa sa mareasca oferta pe care a facut-o pentru internationalul roman la inceputul acestui sezon, informeaza cotidianul La Nazione, citat de site-ul violanews.com.

"Amanarea sentintei in cazul cu Chelsea ii va permite lui Mutu sa joace mult mai destins. Dar aceasta nu face ca interesul altor cluburi pentru jucatorul roman sa fie mai mic, ba chiar apar din nou semnale".
 
"De aceea au revenit vocile ce provin din Rusia si care afirma ca Zenit Sankt Petersburg se afla pe urmele lui Mutu, mai ales ca posibilul viitor antrenor al rusilor ar urma sa fie Luciano Spalletti. Potrivit cotidianului La Nazione pentru Mutu (si pentru Fiorentina) din Rusia ar fi pe drum o oferta economica dubla extrem de importanta", noteaza site-ul violanews.com.

Impresarul Victor Becali a declarat, luni, ca Tribunalul Federal al Elvetiei a dat o decizie de "suspendare temporara" a hotararii TAS, prin care atacantul Adrian Mutu era obligat la plata unei daune in valoare de 17 milioane de euro catre clubul Chelsea.

Presa din Rusia si cea din Italia a scris, in perioada de mercata de vara, ca oficialii gruparii Zenit Sankt Petersburg i-a propus atacantului echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, un contract pe trei sezoane si un salariu anual de 5,5 milioane de euro. Cu toate acestea, clubul rus Zenit Sankt Petersburg a dezmintit, la 17 august, pe site-ul oficial, informatiile privind "orice fel de negociere" pentru transferul romanului Adrian Mutu, asa cum anuntase presa.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
294

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
507

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
149

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...