VIDEO: Scandal de proportii in lumea tenisului: "Este rusinos ce-a facut acest jucator"

VIDEO: Scandal de proportii in lumea tenisului: "Este rusinos ce-a facut acest jucator"
Unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de tenis din lume a reusit sa provoace un scandal urias in cadrul turneului de la Cincinnati.

Fosta mare jucatoare Tracy Austin l-a acuzat pe francezul Gale Monfils ca a pierdut in mod deliberat partida cu Jerzy Janowicz, potrivit Ubitennis, citat de ziare.com. 

"Sa nu dai 100% si sa fii atat de pe fata, mi se pare o lipsa de respect. Este rusinos ce-a facut acest jucator", a spus Tracy Austin.

Ea se refera la faptul ca Monfils a inceput, pe finalul meciului, sa se intoarc cu spatele in timpul punctelor, sa serveasca la foc automat si sa trateze cu superficialitate anumite faze.

Totusi, Monfils spune ca nu a jucat la pariuri, ci a vrut pur si simplu sa se distreze. "Jucam atat de prost incat am vrut sa ma distrez putin pe finalul meciului", a explicat francezul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
66

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
66

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
26

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...