La multi ani, Leo Grozavu!

La multi ani, Leo Grozavu!
Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, isi aniverseaza astazi, 19 august 2015, ziua de nastere, implinind varsta de 48 de ani.

Nascut in localitatea suceveana Ilisesti, in anul 1967, Leo Florian Grozavu si-a inceput cariera de jucator la echipa de juniori din Piatra Neamt, Relonul Săvinești. La profesionisti a jucat pentru FC Baia Mare, Dinamo Bucuresti, Ceahlaul Piatra Neamt, dar si in Germania la FC Saarbrücken.

S-a retras in anul 2003, pe cand evolua la Ceahlaul Piatra Neamt si tot atunci si-a inceput cariera de antrenor, la Armatuza Zalau.

A antrenat mai apoi la Universitatea Cluj, FC Baia Mare si FC Botosani, cand i-a adus la echipa pe Papp sau Vasvari, dupa care a ajuns asistentul lui Viorel Moldovan la FC Vaslui. Timp de un an de zile a fost antrenor la grupa U15, la Academia Gheorghe Hagi, iar mai apoi a ajuns la CSMS Iasi si Luceafarul Oradea.

Din anul 2014 este antrenorul echipei FC Botosani. Leo Grozavu a bifat in cariera sa si doua convocari la echipa nationala a Romaniei, in anul 1994.

LA MULTI ANI!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
168

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
322

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
74

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...