VIDEO! Botosaneanul Andrei Dumitras a plecat de la Ceahlaul: "Avem al doilea cel mai bun lot din campionat"! De Craciun, la Pomirla!

VIDEO! Botosaneanul Andrei Dumitras a plecat de la Ceahlaul: "Avem al doilea cel mai bun lot din campionat"! De Craciun, la Pomirla!
Andrei Dumitraş (26 de ani) a fost unul dintre cei mai buni fundaşi din sezonul 2014/2015.

În tricoul Ceahlăului, fundaşul dreapta a impresionat prin apetitul ofensiv, calitate recent descoperită care l-a ajutat să înscrie două dintre cele mai frumoase goluri ale anului, contra Pandurilor şi contra lui Gaz Metan Mediaş.

Problemele financiare grave cu care s-a confruntat clubul din Piatra Neamţ au făcut ca preţul lui Dumitraş să scadă, astfel că fotbalistul a fost cumpărat de CSU Craiova.

"Anul 2014 a fost un an dificil pâna în perioada asta, de final. A fost stresul de la Ceahlaul combinat cu faptul ca îmi doream un copil şi nu s-a putut. Acum, în ultimul semestru, s-a dovedit ca e un an perfect. Din mai multe puncte de vedere: soţia mea a ramas însarcinata, iar eu m-am transferat la Craiova" , spune Dumitraş pentru ProSport.
 
Fotbalistul spune că schimbarea din jocul său nu a fost una programată, iar golurile rezultate de pe urma urcărilor sale dese în atac sunt rezultatul norocului.

"Nu ştiu daca se poate vorbi despre o schimbare de stil în jocul meu. Pur şi simplu am avut mai multe reuşite decât pâna acum, am avut noroc şi mi-a ieşit totul. Am fost extrem de bucuros în momentul în care am primit oferta de la CSU Craiova. Ştiam situaţia de acolo, ştiam ca e una dintre cele mai iubite echipe din România, una cu nişte suporteri extraordinari. În plus, este cunoscut şi faptul ca acolo exista o stabilitate financiara, parte care îmi lipsea la Ceahlaul. Nu e vorba despre bani mulţi, ci despre stabilitate, banii pe care îi ai de luat sa îi poţi încasa", spune Dumitraş.
 
Andrei Dumitraş spune că vrea să ajungă cu CSU Craiova să evolueze în cupele europene. Nu ar fi prima astfel de experienţă pentru fundaş, Dumitraş reuşind chiar să înscrie în Europa League în sezonul 2012/2013, pe când juca pentru Steaua. Fotbalistul a evoluat în returul cu Ekranas (3-0 în Ghencea), turul 2 preliminar din Europa League, partidă în care a înscris pentru 2-0.

"Cel mai frumos loc din România în care se pot petrece sarbatorile? Acasa cu familia! Eu aşa fac de fiecare data, Craciunul îl voi face la Pomîrla, în Botoşani", a spus Dumitras.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
283

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
490

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
145

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...