Victorie pentru FC Botosani in amicalul cu Foresta Suceava! GALERIE FOTO
SPORT

FC Botosani a invins cu scorul de 3-0 pe echipa de liga secunda Foresta Suceava, intr-un meci amical ce a avut loc vineri dupa-amiaza, pe stadionul Municipal.

Victorie pentru FC Botosani in amicalul cu Foresta Suceava! GALERIE FOTO

Leo Grozavu a inceput meciul cu Alberto Cobrea, Andrei Patache, Andrei Burca, Razvan Tincu, Nicolae Musat, Mihai Bordeianu, Lorand Fulop, Gabriel Vasvari, Catalin Golofca, Robert Elek si Laurentiu Bus. Scorul a fost deschis in minut 10, de Gabriel Vasvari din penalty, dupa ce cu un minut in urma Robert Elek fusese faultat in careu.

Peste sapte minute, Lorand Fulop a trecut pe langa gol, insa dupa ce a intrat in careu, a sutat la coltul lung, putin pe langa poarta. Cu patru minute inainte de pauza, Bordeianu a ratat si el o ocazie mare gol, trimitand peste poarta mingea primita de la Golofca.

In repriza secunda tehnicianul botosanean a schimbat aproape toata echipa si a inceput cu Albut, Popovici, Burca, Cucu, Tincu, Cirstocea, Endrick, Hergheligiu si Kuku.

Repriza a doua a fost animata doar pe finalul ei, atunci cand botosanenii au avut foarte multe ocazii de a marca prin Popovici, Kuku sau Endrick. Totusi golurile au venit in minutele 91 si 94, reusitele fiind semnate de Popovici si Juncanaru. Popovici a sutat de la 17 m pe centrul portii, iar portarul a scapat mingea in poarta, iar Juncanaru a inscris superb cu un lob, dupa un contraatac.







































 

 

Spune-ne opinia ta