Victorie pentru echipa de rugby a Colegiului National "A.T.Laurian" - FOTO

Victorie pentru echipa de rugby a Colegiului National "A.T.Laurian" - FOTO
Echipa de rugby a Colegiului National "A.T. Laurian" s-a intors victorioasa acasa, fiind ocupanta locului II la concursul de Rugby din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar – etapa de zona – desfasurat la Barlad.
 
Echipa de rugby a Liceului Laurian, alcatuita dintr-o formatie de 7 baieti: Andreeas Panaretou, Dorin Amitroaie, Eduard Dragoi, Robert Sandu, Marian Manastireanu, Iulian Danila, Gabriel Cojocariu si coordonata de doamna profesoara de sport Elena Alecsa s-a intors astazi in Botosani, obtinand unul din locurile fruntase. Baietii au reusit sa obtina locul II pe Moldova la concursul sportiv ce a avut loc la data de 25 aprilie 2010, in orasul Barlad.
 
Este pentru prima oara in istoria Colegiului National "A.T. Laurian" cand se participa cu o echipa de rugby baieti in 7 la etapa zonala. Infiintata in toamna anului trecut, echipa nu a jucat niciun meci oficial pana acum, iar antrenamentele au fost facute in sala de sport a liceului si in aer liber, la camp. 

"Dragostea de miscare care ulterior poate fi rasplatita, i-a determinat pe acesti copii sa reuseasca in ceea ce isi propun. Dar si ideea de noutate a fost un factor care a contribuit la obtinerea locului II in cadrul concursului de rugby la care tocmai au participat. In momentul in care faci ceva deosebit in viata, conteaza foarte mult inspiratia de moment si nu numai. Totul tine de transmiterea unor emotii si sentimente, pe care apoi sa le impartasesti cu oamenii din echipa ta", a afirmat doamna profesoara Elena Alecsa, coordonatorul echipei.
 
Intrebati cum se simt dupa prima lor victorie oficiala, castigatorii ne-au declarat entuziasmati: "Pentru primul nostru meci cred ca ne-am descurcat foarte bine, mai ales ca am obtinut si un loc pe podium. Toata echipa spera sa mai participe la asemenea competitii".

Echipa de rugby a scolii s-a intors acasa cu o cupa si cu diplome oferite de doamna inspectoare Carmen Carp, din cadrul ISJ Vaslui.
 
(A consemnat Alexandra Gavrila)

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțele firmelor botoșănene, premiate la Balul oamenilor de afaceri. Topul după cifra de afaceri și profitul brut! FOTO

Vineri, 20 Octombrie 2017
2673

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani a organizat, vineri, o nouă ediție a Balului oamenilor de afaceri, eveniment în cadrul căruia au fost premiate firmele locale cu cele m...

Bărbat rănit după ce roata căruței a trecut peste el!

Vineri, 20 Octombrie 2017
810

Un bărbat în vârstă de 72 de ani, din localitatea Corni, a fost transportat, vineri seara, la Unitatea de Primire Urgențe după ce a ajuns sub roțile căruței pe care o conducea.B...

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

Vineri, 20 Octombrie 2017
993

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...