Victorie de moral pentru FC Botosani in fata chinezilor de la Hangzhou Greentown! "Dubla" pentru un stranier!

Victorie de moral pentru FC Botosani in fata chinezilor de la Hangzhou Greentown! "Dubla" pentru un stranier!
FC Botosani a incheiat cu o victorie cantonamentul din Turcia, reusind sa invinga, joi seara, pe chinezii de la Hangzhou Greentown cu scorul de 3-1.

Antrenorul Leo Grozavu a trimis in teren, la inceputul partidei, jucatorii pe care se va baza si in primul joc oficial din 2014 si asta s-a vazut si pe tabela.

Chinezii au deschis scorul la inceputul meciului, insa lituanianul Aurimas Vertelis a egalat pana la pauza. In repriza secunda Vertelis a reusit "dubla", iar capitanul Gabriel Vasvari a stabilit scorul finalul cu un gol superb de la distanta.

Cei doi conducatori de la FC Botosani, Valeriu Iftime si Cornel Sfaiter, s-au declarat multumiti de cum au evoluat jucatorii si spun ca a fost o victorie de moral pentru echipa noastra.

"Sunt multumit de meciul acesta si avem speranta ca avem o echipa care poate sa creasca mult si sunt multumit ca sunt solutii pe banca. Noi am dominat jocul intr-un mod frumos si chinezii sa stiti ca nu-s niste chinezi din aia care daca vin in Romania se fac de ras. Sunt niste jucatori masivi si au pus la punct niste echipe romanesti aici, e o echipa buna, dar cu noi n-au miscat astazi, deci au avut o bara in primele trei minute, dar i-am controlat si abia asteptau sa termine meciul sa plece acasa. Era important sa plecam cu o victorie de aici, i-am vazut foarte bucurosi pe jucatorii nostru dupa meci", a declarat Valeriu Iftime.

"A fost un meci reusit cu o echipa buna. Vertelis a marcat doua goluri si pentru moralul lui este foarte bine. A marcat si Vasvari un gol foarte frumos. Un meci de moral pentru partida cu Sageata, exact ce ne trebuia.", a declarat presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter.

Chinezii de la Hangzhou Greentown au invins in Turcia echipa VTK Diosgyori cu scorul de 2-0, formatie cu care FC Botosani a remizat in Antalya, scor 2-2 si de la care a pierdut in Ungaria, scor 3-1.

FC Botosani: Curileac - Acsinte, Oltean, Ivanovs, Dinu - Vasvari, Codoban (Tincu), Croitoru, Vertelis, Fulop - Hadnagy

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
6

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
79

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
45

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...