Victoria ”circarului”, dar si a botosaneanului! FC Botosani a castigat meciul cu Viitorul! GALERIE FOTO
SPORT

FC Botosani s-a impus cu scorul de 1-0 in fata celor de la Viitorul Constanta, prin reusita lui Olimpiu Morutan, aflat la primul sau gol marcat atat pentru botosaneni, cat si in Liga 1.

Victoria ”circarului”, dar si a botosaneanului! FC Botosani a castigat meciul cu Viitorul! GALERIE FOTO

De ce victoria ”circarului”? In timpul meciului, in prima repriza, Olimpiu Morutan si Razvan Horj s-au duelat pentru minge, iar mai apoi s-au imbrancit, fiind despartiti de colegi. Preparatorul fizic al celor de la Viitorul, Roberto Berruero, se afla in spatele portii echipei sale, iar in acel moment a inceput sa-l injure pe Olimpiu Morutan, pe care l-a numit ”circar” si ”pitic”.

”Circarul” s-a razbunat in minutul 60, atunci cand l-a executat pe Ramniceanu cu un sut de la 12 m. Faza insa a fost creata de botosaneanul Mihai Bordeanu, cel care a strapuns apararea Viitorului si care i-a pasat execelent lui Morutan.

Chiar inainte de golului lui Morutan, Viitorul putea deschide scorul in urma unui corner, insa bara s-a opus la lovitura de cap a lui Tucudean. In minutul 80, botosanenii au fost aproape de autogol, atunci cand Dumitras a trimis mingea cu capul exact sub transversala, insa Cobrea a respins incredibil in bara.

FC Botosani ajunge la 23 de puncte in Liga 1 si se afla pe locul 4 in Liga 1.

Botoșani: Cobrea - Ungurușan, Miron, Burcă, Dumitraș - Bordeianu, Tincu - M. Roman, Moruțan, Buș - D. Popa
Rezerve: Ed. Pap, Plămadă, J. Rodriguez, Kuku, Chitoșcă, Oaidă, Serediuc
Antrenor: Costel Enache

Viitorul: Râmniceanu - Cr. Băluță, Țîru, Horj, De Nooijer - Cicâldău, Mladen, Cr. Ganea - Eric, Chițu, Țucudean
Rezerve: Buzbuchi, Ghiță, Mățan, Hodorogea, Drăguș, D. Dumitrescu, Vână
Antrenor: Gheorghe Hagi


 

 

Spune-ne opinia ta