Valeriu Iftime: "Nu era deloc un moment prielnic ca Leo Grozavu sa plece". Ce se va intampla cu Golofca? VIDEO
SPORT

Principalul finantator al clubului FC Botosani, Valeriu Iftime, s-a intors in tara dupa o perioada petrecuta in ASIA cu afaceri. Daca atunci cand a plecat Leo Grozavu era antrenor si lucrurile erau linistite, acesta a vrut ca la intoarcere sa fie la fel, astfel ca l-a convins pe antrenor sa nu-si dea demisia, in urma scandalului de la Giurgiu cu Catalin Golofca.

Valeriu Iftime: "Nu era deloc un moment prielnic ca Leo Grozavu sa plece". Ce se va intampla cu Golofca? VIDEO

 

Iftime a precizat ca nu era momentul acum ca Leo Grozavu sa plece de la FC Botosani

"Nu gestul in sine, care este condamnabil, face ca antrenorul sa ramana la Botosani. Gestul este condamnabil, iar noi vrem sa demonstram ca nu suntem asta. Leo isi asuma greseala. Eu credca este un antrenor bun pentru noi, dar nu numai pentru noi, ci pentru multe alte echipe. Nu era deloc un moment prielnic ca el sa plece in alta parte, cum nu era un moment prielnic pentru noi acum sa schimbam antrenorul  si am convenit ca este cea mai buna solutie. Oamenii au nevoie de viitor si nu de scandal. Stim ca nu suntem intr-o situatie grozavu in acest moment. Frica retrogradarii ma apasa in fiecare zi. Cu sau fara Leo situatia e la fel, dar cu Leo am mai multa siguranta.", a declarat Valeriu Iftime.

Cat despre Catalin Golofca, Iftime spune ca acesta va ramane la echipa si va trebuie sa demonstreze ca merita sa joace, chiar daca fotbalistul a amenintat ca ori pleaca antrenori, ori pleaca el.

"Catalin Golofca este jucatorul nostru, merge mai departe. Daca e bun joaca, daca nu, nu joaca. Eu spun ca el a facut acele declaratii la nervi si subiectul e atat de....poti sa faci o carte din el. A fost un incident, a trecut. Avem un lot valid, hai la treaba. Cred ca nu exista aceste tabere sau chiar deloc, pentru ca n-am vazut doua tabere in vestiar. Am vazut in vestiar niste baieti maturi, care judeca bine si interesul lor este sa fie stabilitate. N-am spus ca este o dragoste fata de Leo si o ura fata de cineva. Este la fel ca inaintea meciului cu Astra. Bineinteles ca este o anumita retinere a lui Catalin, dar asta nu inseamna ca nu va putea juca, sa intre pe teren si sa o faca bine. El ar trebui sa coleboreze ca si pana acum. Eu nu cred ca Leo are ceva special cu el. S-ar putea sa fie o lipsa de chimie, dar asta este. Si noi cand am fost la scoala sau la facultate am avut profesori care ne mai chinuiau, dar se apre ca profesorii care ne-au chinuit ne-au invatat mai multa carte. Din prea multa dragoste iti bati copilul ca sa-l faci mai performant.", a mai spus finantatorul clubului botosanean.

VEZI MAI JOS VIDEO CU INTREAGA CONFERINTA DE PRESA SUSTINUTA DE VALERIU IFTIME!

 

Spune-ne opinia ta