Valeriu Iftime a avut o reactie dura la adresa celor care vor sa scoata licentierea in Liga 1: "O echipa de incompetenti"

Valeriu Iftime a avut o reactie dura la adresa celor care vor sa scoata licentierea in Liga 1: "O echipa de incompetenti"
Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, este împotriva schimbării criteriilor de licenţiere, aşa cum doreşte noul preşedinte al LPF, Gino Iorgulescu.

Iorgulescu intentioneaza ca noile criterii de licenţiere ale echipelor din Liga 1 să fie mai permisive, ceea ce a stârnit mânia unor patroni de cluburi, printre care şi, surpriză, Valeriu Iftime. Acesta se împotriveşte categoric spunând că fotbalul românesc ar putea să se însănătoşească, doar prin aplicarea unor reguli la sânge. 

“Trebuie ca sistemul să fie mai sever, chiar dacă mai rămîn cinci echipe, dar să avem un fotbal sănătos. Dacă nu ne însănătoşim fotbalul în aşa fel încît să avem bugete echilibrate, ne vom minţi singuri şi pînă la urmă tot picăm. Dacă putem trăi, trebuie să fim o societate echilibrată, iar veniturile să fie în balanţă cu cheltuielile. E ca un control de la Fisc, care nu îmi place, dar îl vreau pentru că îmi clarifică situaţia. Nu cred că aceste condiţii pot fi îmbunătăţite de către domnul Iorgulescu. Regulile se impun din fotbalul european. Toţi care au votat, în opinia mea, sînt o echipă de incompetenţi.Eu îi suspectez pe mulţi dintre cei care au votat de o mare lipsă de competenţă. E un avantaj pe termen scurt, dar pe termen lung e un dezastru. Avem nevoie de reguli ca să ne civilizăm, după ce ne civilizăm regulile pot fi mai dulci, dar acum e multă haiduceală, a spus nervos la Sport Total FM, Valeriu Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DOROHOI - 100 de ani de la Marea Unire

Miercuri, 18 Iulie 2018
190

1916-1917-1918 au fost printre cei mai dificili ani din istoria oraşului Dorohoi în contextul în care întreaga societate românească se confrunta cu nenumărate greutăţi cau...

Șofer căutat de Poliție: Nu a oprit mașina după ce a lovit, în viteză, o bătrână!

Miercuri, 18 Iulie 2018
437

Un apel la 112 anunța că un șofer a rănit o femeie, după care mașina și-a continuat drumul. Cea care a sunat, o femeie în vârstă de 70 de ani, din Cristești, a spus că autoturism...

Petre Daea: Condițiile meteorologice nefavorabile au generat pierderi extraordinare la culturile de rapiță

Miercuri, 18 Iulie 2018
184

Ministrul Agriculturii Petre Daea spune, într-un mesaj video postat miercuri pe Facebook, că fenomenele meteorologice nefavorabile și grindina au generat pierderi "extraordinare de producție" pent...