Valeriu Iftime a avut o reactie dura la adresa celor care vor sa scoata licentierea in Liga 1: "O echipa de incompetenti"

Valeriu Iftime a avut o reactie dura la adresa celor care vor sa scoata licentierea in Liga 1: "O echipa de incompetenti"
Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, este împotriva schimbării criteriilor de licenţiere, aşa cum doreşte noul preşedinte al LPF, Gino Iorgulescu.

Iorgulescu intentioneaza ca noile criterii de licenţiere ale echipelor din Liga 1 să fie mai permisive, ceea ce a stârnit mânia unor patroni de cluburi, printre care şi, surpriză, Valeriu Iftime. Acesta se împotriveşte categoric spunând că fotbalul românesc ar putea să se însănătoşească, doar prin aplicarea unor reguli la sânge. 

“Trebuie ca sistemul să fie mai sever, chiar dacă mai rămîn cinci echipe, dar să avem un fotbal sănătos. Dacă nu ne însănătoşim fotbalul în aşa fel încît să avem bugete echilibrate, ne vom minţi singuri şi pînă la urmă tot picăm. Dacă putem trăi, trebuie să fim o societate echilibrată, iar veniturile să fie în balanţă cu cheltuielile. E ca un control de la Fisc, care nu îmi place, dar îl vreau pentru că îmi clarifică situaţia. Nu cred că aceste condiţii pot fi îmbunătăţite de către domnul Iorgulescu. Regulile se impun din fotbalul european. Toţi care au votat, în opinia mea, sînt o echipă de incompetenţi.Eu îi suspectez pe mulţi dintre cei care au votat de o mare lipsă de competenţă. E un avantaj pe termen scurt, dar pe termen lung e un dezastru. Avem nevoie de reguli ca să ne civilizăm, după ce ne civilizăm regulile pot fi mai dulci, dar acum e multă haiduceală, a spus nervos la Sport Total FM, Valeriu Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoşănean condamnat după ce a înjunghiat un client într-un bar

astăzi, 09:09
88

Astfel, acuzat de tentativă de omor acesta a primit o pedeapsă de 10 ani şi 10 luni de închisoare, fiind în arest preventiv din vara anului trecut când a comis fapta. Judecătorii...

Jandarmi premiaţi la bilanţ pentru merite deosebite

astăzi, 08:45
125

 În cadrul prezentării bilanţurilor s-au acordat diplome speciale jandarmilor pentru merite deosebite. Astfel, distincţia de jandarmul de onoare al judeţului Botoşani a primit-o plt maj Ioa...

Ministerul Educației întreabă - elevii, părintii și dascălii răspund. VEZI chestionarul la care se așteaptă răspuns până pe 24 ianuarie!

astăzi, 07:33
251

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) organizeaza, pana in 24 ianuarie, o consultare publica, prin intermediul unui chestionar online, privind structura anului scolar 2018-2019, anunta News.ro. Demersu...