Valeriu Iftime a avut o reactie dura la adresa celor care vor sa scoata licentierea in Liga 1: "O echipa de incompetenti"

Valeriu Iftime a avut o reactie dura la adresa celor care vor sa scoata licentierea in Liga 1: "O echipa de incompetenti"
Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, este împotriva schimbării criteriilor de licenţiere, aşa cum doreşte noul preşedinte al LPF, Gino Iorgulescu.

Iorgulescu intentioneaza ca noile criterii de licenţiere ale echipelor din Liga 1 să fie mai permisive, ceea ce a stârnit mânia unor patroni de cluburi, printre care şi, surpriză, Valeriu Iftime. Acesta se împotriveşte categoric spunând că fotbalul românesc ar putea să se însănătoşească, doar prin aplicarea unor reguli la sânge. 

“Trebuie ca sistemul să fie mai sever, chiar dacă mai rămîn cinci echipe, dar să avem un fotbal sănătos. Dacă nu ne însănătoşim fotbalul în aşa fel încît să avem bugete echilibrate, ne vom minţi singuri şi pînă la urmă tot picăm. Dacă putem trăi, trebuie să fim o societate echilibrată, iar veniturile să fie în balanţă cu cheltuielile. E ca un control de la Fisc, care nu îmi place, dar îl vreau pentru că îmi clarifică situaţia. Nu cred că aceste condiţii pot fi îmbunătăţite de către domnul Iorgulescu. Regulile se impun din fotbalul european. Toţi care au votat, în opinia mea, sînt o echipă de incompetenţi.Eu îi suspectez pe mulţi dintre cei care au votat de o mare lipsă de competenţă. E un avantaj pe termen scurt, dar pe termen lung e un dezastru. Avem nevoie de reguli ca să ne civilizăm, după ce ne civilizăm regulile pot fi mai dulci, dar acum e multă haiduceală, a spus nervos la Sport Total FM, Valeriu Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
129

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
96

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
266

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...