Valeriu Iftime a avut o reactie dura la adresa celor care vor sa scoata licentierea in Liga 1: "O echipa de incompetenti"

Valeriu Iftime a avut o reactie dura la adresa celor care vor sa scoata licentierea in Liga 1: "O echipa de incompetenti"
Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, este împotriva schimbării criteriilor de licenţiere, aşa cum doreşte noul preşedinte al LPF, Gino Iorgulescu.

Iorgulescu intentioneaza ca noile criterii de licenţiere ale echipelor din Liga 1 să fie mai permisive, ceea ce a stârnit mânia unor patroni de cluburi, printre care şi, surpriză, Valeriu Iftime. Acesta se împotriveşte categoric spunând că fotbalul românesc ar putea să se însănătoşească, doar prin aplicarea unor reguli la sânge. 

“Trebuie ca sistemul să fie mai sever, chiar dacă mai rămîn cinci echipe, dar să avem un fotbal sănătos. Dacă nu ne însănătoşim fotbalul în aşa fel încît să avem bugete echilibrate, ne vom minţi singuri şi pînă la urmă tot picăm. Dacă putem trăi, trebuie să fim o societate echilibrată, iar veniturile să fie în balanţă cu cheltuielile. E ca un control de la Fisc, care nu îmi place, dar îl vreau pentru că îmi clarifică situaţia. Nu cred că aceste condiţii pot fi îmbunătăţite de către domnul Iorgulescu. Regulile se impun din fotbalul european. Toţi care au votat, în opinia mea, sînt o echipă de incompetenţi.Eu îi suspectez pe mulţi dintre cei care au votat de o mare lipsă de competenţă. E un avantaj pe termen scurt, dar pe termen lung e un dezastru. Avem nevoie de reguli ca să ne civilizăm, după ce ne civilizăm regulile pot fi mai dulci, dar acum e multă haiduceală, a spus nervos la Sport Total FM, Valeriu Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se caută director în administrația publică botoșăneană: Salariul trece de 11.200 lei! VEZI oferta locurilor de muncă

astăzi, 10:49
143

451 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani făcând publice ofertele angajatorilor.Primăria Botoșani ...

Ziua Mondială a Poeziei, la Memorialul Ipotești

astăzi, 10:47
15

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii "Mihai Eminescu" vă invită pe 21 martie 2018, de Ziua Mondială a Poeziei, începând cu ora 15.00, la un dialog poe...

O nouă avertizare de la meteorologi: Vreme foarte rece, lapoviță și ninsoare în toată țara!

astăzi, 10:14
141

Meteorologii au emis, luni dimineata, o noua informare de precipitatii, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare, polei si vreme deosebit de rece in toata tara. Informarea meteo este valabila pana m...