Un egal cat o victorie! CSS Botosani s-a calificat la Turneul Semifinal, dupa 3-3 cu CSMS Iasi - FOTO

Un egal cat o victorie! CSS Botosani s-a calificat la Turneul Semifinal, dupa 3-3 cu CSMS Iasi - FOTO
Elevii lui Daniel Schiopu s-au calificat, duminica dupa-amiaza, la Turneul Semifinal al Campionatului National de Juniori Republicani ,ce va avea loc cel mai probabil la Mogosoaia.

Echipa de fotbal CSS Botosani `97 a remizat, scor 3-3 cu CSMS Iasi, dupa ce la pauza au fost condusi cu 1-3. Pentru iesenii pregatiti de Danut Munteanu au marcat Baciu, Balan si Boiciuc, in timp ce pentru botosaneni au punctat Cotiuga, iar in repriza a doua Burlacu a marcat doua goluri importante, care au adus calificarea in faza urmatoare.

CSS Botosani si CSMS Iasi au acumulat 10 puncte in clasament inainte de ultima etapa si merg la brat la Turneul Semifinal, indiferent ce se va intampla in meciurile de saptamana viitoare.

CSS Botosani este singurul Club Sportiv Scolar care a ajuns sa dispute meciurile din aceasta etapa intermediara si implicit singurul care a ajuns la Turneul Semifinal.

Urmeaza ca Federatia Romana de Fotbal sa traga la sorti meciurile din faza urmatoare pe data de 27 mai, iar meciurile Turneului Semifinal vor avea loc intre 31 mai si 4 iunie.



























 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
2

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
416

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
729

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...