Un alt sportiv român a ajuns vedetă la CNN! Tehnica stranie cu care i-a uimit pe americani

Un alt sportiv român a ajuns vedetă la CNN! Tehnica stranie cu care i-a uimit pe americani

Preşedintele clubului Cricket România, Florin Pavel (40 de ani), a devenit faimos în întreaga lume, după ce CNN i-a dedicat un întreg material.

Bodyguard în Cluj-Napoca, Florin Pavel este cel mai cunoscut jucător de cricket din România. Iar acum a devenit o vedetă la nivel global. Pagina de Twitter Fox Cricket, deţinut de gigantul Fox Sports, l-a ironizat pe Florin Pavel pentru modul de aruncare a mingii. De aici a pornit totul, iar acum preşedintele clubului Cricket România a ajuns o vedetă peste Ocean.

Florin Pavel practică de opt ani cricketul şi a recunoscut că are o aruncare bizară: "Da, stilul meu de aruncare nu e deloc unul frumos. Dar nu-mi pasă, pentru că iubesc cricketul", a spus românul, citat de Digi 24.

Recent, Florin şi colegii săi din Cluj-Napoca au parcurs 500 de km pentru a participa la prima ediţie a Ligii Europene de Cricket. La competiţia respectivă, Florin Pavel a apelat la aruncarea sa specială, iar jurnaliştii străini au surprins momentul.

(sursa: Prosport.ro)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
269

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
460

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
140

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...