UEFA decide astazi soarta dinamovistilor

UEFA decide astazi soarta dinamovistilor
Ziua cea mare pentru Dinamo. Cainii rosii vor afla astazi care este sanctiunea pe care o vor primi de la UEFA in urma incidentelor de la finalul jocului cu Slovan Liberec.

Exista informatii clare ca dinamovistii vor primi cel mult o suspendare a terenului pentru trei etape, insa excluderea din Europa este putin probabila. Ionut Lupescu face parte din Comisia de Disciplina a UEFA, insa se va recuza in momentul in care se vor lua in discutie incidentele produse de fanii dinamovisti.

Comisia de Disciplina va analiza pe baza documentelor oficiale facute de observator, iar intr-un caz exceptional se poate apela si la probele video, in cazul in care raportul nu este clar.

Dinamovistii sunt recidivisti dupa meciul cu NEC Nijmegen din sezonul trecut, insa Ionut Lupescu a afirmat ca UEFA nu tine cont de aceste lucruri intotdeauna.

"Sunt sigur ca va fi o judecata regulamentara, insa nu cred ca se pune problema excluderii din Europa", a comentat si fostul director al departamentului de Relatii Internationale din cadrul FRF, Florin Prunea.

Cel mai probabil, dinamovistii vor primi o amenda de aproximativ 50 de mii de Euro si vor avea terenul suspendat in Europa pentru o perioada de trei ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai multe zone din municipiul Botoşani au rămas deja fără apă!

astăzi, 12:03
160

Alimentarea cu apă a început deja să fie sistată în mai multe zone din municipiul Botoşani, acest lucru datorându-se faptului că rezervoarele încep deja să se golească....

Directorul Nova Apaserv: Recomandăm să se facă rezerve de apă! Probleme ar putea fi două zile!

astăzi, 10:47
3214

Problemele apărute la Barajul de la Bucecea, unde se execută lucrări de mentenanță de către Administrația Bazinală de Apă Siret, ar putea duce la sistarea alimentării cu apă în munici...

Doi botoșăneni au INTERZIS ÎN TOATE barurile, cluburile, discotecile de pe raza municipiului Botoşani!

astăzi, 10:36
377

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că în noaptea de 14 spre 15 octombrie 2017, în timp ce se afla în incinta unui club de pe raza municipiului Botoş...