UEFA decide astazi soarta dinamovistilor

UEFA decide astazi soarta dinamovistilor
Ziua cea mare pentru Dinamo. Cainii rosii vor afla astazi care este sanctiunea pe care o vor primi de la UEFA in urma incidentelor de la finalul jocului cu Slovan Liberec.

Exista informatii clare ca dinamovistii vor primi cel mult o suspendare a terenului pentru trei etape, insa excluderea din Europa este putin probabila. Ionut Lupescu face parte din Comisia de Disciplina a UEFA, insa se va recuza in momentul in care se vor lua in discutie incidentele produse de fanii dinamovisti.

Comisia de Disciplina va analiza pe baza documentelor oficiale facute de observator, iar intr-un caz exceptional se poate apela si la probele video, in cazul in care raportul nu este clar.

Dinamovistii sunt recidivisti dupa meciul cu NEC Nijmegen din sezonul trecut, insa Ionut Lupescu a afirmat ca UEFA nu tine cont de aceste lucruri intotdeauna.

"Sunt sigur ca va fi o judecata regulamentara, insa nu cred ca se pune problema excluderii din Europa", a comentat si fostul director al departamentului de Relatii Internationale din cadrul FRF, Florin Prunea.

Cel mai probabil, dinamovistii vor primi o amenda de aproximativ 50 de mii de Euro si vor avea terenul suspendat in Europa pentru o perioada de trei ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident la Hudum, cu doi răniți! FOTO

astăzi, 13:12
368

Două persoane au fost rănite, în urma unui accident produs sâmbătă la Hudum.În evenimentul rutier au fost implicate o motocicletă și o mașină marca Mercedes în...

Verde la educație pentru circulație - FOTO

astăzi, 12:25
123

Poliţia Română şi Lidl organizează, pentru al şaselea an consecutiv, campania naţională Verde la educaţie pentru circulaţie. Proiectul se adresează copiilor cu vârste cuprinse &i...

Memoria zilei: 145 de ani de la nașterea, la Botoșani, a unuia dintre cei mai mari matematicieni ai lumii!

astăzi, 11:08
192

Dimitrie Pompeiu s-a născut la 22 septembrie 1873 în comuna Broscăuţi (judeţul Botoşani), a urmat şcoala primara şi gimnaziul în Dorohoi şi apoi şcoala normală de institutor...