UEFA decide astazi soarta dinamovistilor

UEFA decide astazi soarta dinamovistilor
Ziua cea mare pentru Dinamo. Cainii rosii vor afla astazi care este sanctiunea pe care o vor primi de la UEFA in urma incidentelor de la finalul jocului cu Slovan Liberec.

Exista informatii clare ca dinamovistii vor primi cel mult o suspendare a terenului pentru trei etape, insa excluderea din Europa este putin probabila. Ionut Lupescu face parte din Comisia de Disciplina a UEFA, insa se va recuza in momentul in care se vor lua in discutie incidentele produse de fanii dinamovisti.

Comisia de Disciplina va analiza pe baza documentelor oficiale facute de observator, iar intr-un caz exceptional se poate apela si la probele video, in cazul in care raportul nu este clar.

Dinamovistii sunt recidivisti dupa meciul cu NEC Nijmegen din sezonul trecut, insa Ionut Lupescu a afirmat ca UEFA nu tine cont de aceste lucruri intotdeauna.

"Sunt sigur ca va fi o judecata regulamentara, insa nu cred ca se pune problema excluderii din Europa", a comentat si fostul director al departamentului de Relatii Internationale din cadrul FRF, Florin Prunea.

Cel mai probabil, dinamovistii vor primi o amenda de aproximativ 50 de mii de Euro si vor avea terenul suspendat in Europa pentru o perioada de trei ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
49

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
122

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
213

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...