UEFA, cu ochii pe FC Botoşani: Vezi care sunt acuzaţiile şi ce riscuri implică!

UEFA, cu ochii pe FC Botoşani: Vezi care sunt acuzaţiile şi ce riscuri implică!
Forul continental a anuntat oficial in cursul zilei de miercuri ca ASA Targu Mures, Astra Giurgiu si FC Botosani se afla pe lista echipelor ce vor fi cercetate de catre Corpul de Control Financiar al Cluburilor (CFCB).

Potrivit comunicatului UEFA, formatiile din Liga 1 sunt suspectate de depasirea termenul de plata a unor datorii catre alte cluburi, angajati si/sau taxe catre stat.

Aceste creante ar fi fost inregistrate la datele de 30 iunie si 30 septembrie 2015.

UEFA va lua o decizie in acest caz pana la finalul anului, urmand ca apoi sa fie efectuata comunicarea oficiala, relateaza presa naţionala.

Sanctiunile pot merge de la amenda si pana la excluderea echipelor din cupele europene.

Pe langa cele trei formatii din Liga 1, in acelasi dosar mai sunt cercetate Inter Baku (Azerbaijan), SC Braga (Portugalia), si FC Dnipro Dnipropetrovsk (Ucraina).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
59

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
42

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
386

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...