Tudor: "Sunt dator sa recunosc ca am gresit"

Tudor: "Sunt dator sa recunosc ca am gresit"

 Arbitrul meciului Steaua - CFR Cluj de duminica, Alexandru Tudor, a recunoscut, intr-o conferinta de presa, faptul ca a gresit la cele doua penalty-uri neacordate in favoarea liderului Ligii I.  

Arbitrul meciului Steaua - CFR Cluj de duminica, Alexandru Tudor, a recunoscut, intr-o conferinta de presa, faptul ca a gresit la cele doua penalty-uri neacordate in favoarea liderului Ligii I.

"Cand toata lumea care a vazut imaginile spune ca am gresit, e datoria mea sa recunosc aceasta chestiune. Intotdeauna dupa ce gresesti iti pare rau. Numai daca iti recunosti greselile poti sa mergi mai departe. Cand se intampla ca o prestatie de arbitraj sa nu fie un succes, e bine sa nu cauti scuze", a afirmat Tudor.

El s-a declarat chiar multumit de faptul ca au existat aceste reactii la adresa sa. "Ma bucur ca exista pentru ca in felul acesta, poti sa mergi mai departe si poti sa progresezi si, mai mult decat atat, pot sa va spun chiar ca ma bucur ca au aparut semnale, in sensul mesajelor care au fost pline de caracter fata de mine. Si, in momente grele, cand primesti asemenea semnale, te bucuri", a completat arbitrul bucurestean.

TUdor si-a cerut scuze ca prestatia sa nu s-a ridicat la nivelul jocului celor doua echipe si a refuzat sa comenteze orice afirmatii venite din partea cluburilor. "Trebuie sa va spun ca a fost un joc foarte inalt si imi pare rau ca prestatia mea nu a fost la nivelul jocului. Datoria mea nu este sa comentez ceea ce spun cei de la CFR. Ce gandesc si ce spun dansii e treaba lor. Treaba mea este sa vad ce am facut eu, sa-mi revizuiesc modalitatea de pregatire si sa am succes", a spus Tudor.

Dupa ce i-a luat apararea asistentului Nica, Alexandru Tudor a povestit cum la finalul jocului, chiar antrenorul clujenilor, Ioan Andone, a venit si l-a incurajat spunandu-i ca in afara de cele doua penalty-uri, prestatia sa a fost buna.

"Am avut o discutie pe teren cu antrenorul Clujului, Andone, care a avut o pozitie care m-a impresionat. Mi-a spus: m-au sunat si mi-au spus ca au fost 2 penalty-uri si eu n-am ce sa-ti reprosez in afara de asta. si in momentul cand imi spune antrenorul o asemenea chestiune, pentru mine, imi arata si caracter si capacitatea de a-si mobiliza echipa in viitor", a adaugat arbitrul. http://www.prosport.ro/

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
110

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
78

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
242

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...