Trei handbaliști de la CSU Suceava s-au transferat la Botoșani

Trei handbaliști de la CSU Suceava s-au transferat la Botoșani

 (foto: Facebook CSM Botoșani)  

CSM Botoșani anunță că a ajuns la un acord cu trei jucători, care vor veni în echipă din cadrul lotului Universitatea Suceava și, sezonul trecut, au jucat în prima ligă. 

Cei trei noi membri ai Clubului "Magnum" sunt: Bogdan Șoldănescu, inter și pivot, Cristian Adomnicăi, inter dreapta, și Florin Ciubotariu, extrema stângă, urmând ca aceștia să fie prezenți, vineri, la o conferință de presă organizată de echipa botoșăneană. Toți trei au jucat inclusiv în cupele europene.

"Ne-a fost prezentat un proiect interesant, cu niște obiective, din punctul meu de vedere, realizabile! Sperăm ca, prin plusul nostru de experiență, să putem ajuta la formarea unei echipe care să se bată pentru promovare!", a declarat Bogdan ȘOLDĂNESCU. 

Transferarea celor trei nu este singura modificare produsă în configurația lotului botoșănean. 

"Având în vedere că sunt jucători cu foarte mare experiență, cred că în jurul lor putem construi o echipă puternică, capabilă să lupte pentru obiectivele noastre, respectiv primele trei locuri din grupă în Divizia A și calificarea în turul 2 al Cupei României. De asemenea, se vor alătura și patru juniori, de la Liceul Sportiv, care, sperăm noi, să progreseze alături de acești jucători emblematici", a adăugat Cătălin STOLERU, președintele CSM Botoșani. 

Dintre noile nume din CSM Botoșani, Florin Ciubotariu a mai avut tangență cu Botoșani, fiind jucător și antrenor la HCM Botoșani, o echipă care s-a desființat în 2013, la doar câteva luni de funcționare. 

Lotul botoșănean de handbal este într-o perioadă de extindere, urmând să organizeze trial-uri atât pentru juniori (7-14 ani), cât și pentru potențiali jucători de Divizie A (18-35 ani). 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
296

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
511

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
150

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...