Transdor Tudora a invins campioana! Filip, eroul tudorenilor cu Luceafarul Mihai Eminescu, intr-o partida TENSIONATA - FOTO

Transdor Tudora a invins campioana! Filip, eroul tudorenilor cu Luceafarul Mihai Eminescu, intr-o partida TENSIONATA - FOTO

 Alexandru Filip a marcat golul victoriei  Ionut Tabultoc

Transdor Tudora si Rapid Ungureni vor disputa finala Cupei Romaniei - Faza Judeteana, dupa ce ambele echipe au invins in semifinale.

Ungureniul s-a impus cu 5-2 in fata celor de la Flacara Vlasinesti, iar Tudora a castigat greu, scor 1-0, meciul derby cu Luceafarul Mihai Eminescu.

Intalnirea dintrea campioana si vicecampioana judetului Botosani a avut loc la Roma. Partida se anunta una extrem de tensionata si asta din cauza orgoliilor celor doua formatii.



Au fost multe intreruperi, nervii au fost intinsi la maxim, miza fiind foarte mare. Castigatoarea finalei va reprezenta judetul in Faza 1 a Cupei Romaniei Timisoreana.

Antrenorul Luceafarului, Catalin Chirila a fost trimis in "tribuna", dupa ce a intrat pe teren sa reproseze o faza centralului Gabriel Tanasa. (foto sus)

Transdor Tudora a deschis scorul in minutul 33, atunci cand Alexandru Filip (foto jos) a profitat degreseala defensivei "luceferilor", a preluat si l-a invins pe Satco din 6 m.



Luceafarul a revenit in joc si a egalat in minutul 40 prin Danut Lungu, insa reusita a fost anulata de asistentul Adrian Vornicu pentru offside.

In startul reprizei secunde cei de la Tudora au ramas cu un om in minus, dupa ce Florin Erdic l-a faultat pe Andries la marginea careului de 16 m si a primis al doilea cartonas galben. Peste 5 minute, Luceafarul a avut o bara prin Mircea Vechiu.



Desi au dominat clar repriza a doua, mai ales dupa ce au avut un om in plus pe teren, cei de la Luceafarul nu au reusit sa marcheze golul egalizator, pentru a trimite partida in prelungiri, astfel ca meciul s-a terminat cu victoria tudorenilor.

Partida a fost urmarita si de jucatorii de la Rapid Ungureni, dar si de deputatul Verginel Gireada, venit sa-si incurajeze din comuna Mihai Eminescu.

GALERIE FOTO:





























































































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
57

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
208

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
445

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...