Toate tunurile pe Acsinte! Iftime: "Are minte puțină. S-a blocat ceva în capul lui”

Toate tunurile pe Acsinte! Iftime: "Are minte puțină. S-a blocat ceva în capul lui”
FC Botoșani a rămas fără nicio victorie în acest sezon și a obținut un singur punct în trei partide. Înfrângerea cu Astra (0-2), dar mai ales evoluția echipei, l-a înfuriat pe finanțatorul Valeriu Iftime, care și-a criticat dur jucătorii.

Iftime l-a luat în colimator pe Florin Acsinte, după ce acesta și-a lăsat colegii în inferioritate numerică. Deși nu a văzut meciul, Iftime nu s-a sfiit să spună că fundașul Botoșaniului are minte puțină.

N-am văzut meciul, dar am aflat rezultatul. Sunt dezarmat, fără niciun fel de replică. Am auzit de gestul lui Acsinte, nu pot să spun decât că are minte puțină! S-a blocat ceva în capul lui. Îmi pare sincer rău, pentru mine e rușinos când Botoșaniul joacă în 10 oameni, a declarat finanțatorul Botoșaniului la emisiunea Fotbal Look, în direct pe Look TV.

Deși spune că nu se poate vorbi de o criză în adevăratul sens al cuvântului, acesta recunoaște că este nemulțumit de ultimele evoluții ale echipei. Valeriu Iftime i-a fixat un obiectiv antrenorului Leo Grozav, pentru următoarele două partide.

Dacă nu luăm 6 puncte în următoarele două meciuri, cu Galațiul, acasă, și la Cluj, vă dau o veste proastă. Înseamnă că suntem într-o criză profundă. Sper ca Leo (n.r. – Grozavu) să poată și să aibă puterile necesare – eu sunt convins că le are – și să pună echipa pe picioare. Azi părem o echipă dezorganizată, în minutul 24 eram conduși cu 2-0 și aveam un om în minus, a tunat Iftime.

Totuși, tehnicianul Botoșaniului are, cel puțin deocamdată, un cec în alb din partea patronului. Cu o singură mențiune. Chiar dacă în acest moment nu se pune problema să-l demită pe Leo Grozavu, Valeriu Iftime nu exclude această variantă, dacă situația din clasament nu se va îmbunătăți.

 În opinia mea e ultima soluție să schimbăm un antrenor. Eu fac asta doar atunci când nu mai e altceva de făcut. Azi n-am nimic să-i reproșez lui Leo. În afară de portarul Lazar, pe care l-a născut Dumnezeu cu talent, dar din păcate a făcut greșeli impardonabile. Ne-a îngropat la Cluj, anul trecut, a greșit și după, iar acum am înțeles că din nou a comis-o, a încheiat finanțatorul echipei moldovene.

sursa: looktv.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
296

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
511

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
150

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...