SUPERB! Suporterii Legiei au oferit o adevarata lectie pe Municipal! Vezi cum si-au incurajat favoritii si gestul de fair-play al botosanenilor! FOTO, VIDEO

SUPERB! Suporterii Legiei au oferit o adevarata lectie pe Municipal! Vezi cum si-au incurajat favoritii si gestul de fair-play al botosanenilor! FOTO, VIDEO
Suporterii de care s-au temut multi botosaneni, politisti si jandarmi, au facut spectacol la Botosani. Nu doar ca au fost pasnici prin oras, insa au dansat si au cantat pe toata durata partidei.

Fanii polonezi au ajuns in Romania cu masinile personale si le-au dat planurile peste cap oamenilor de ordine, care le pregatisera un tarc in Poligonul ACR, pentru a-i putea controla. Nu a fost asa pentru ca polonezii au venit pe rand, cu dubite, si au ajuns in jurul ore 18:00 pe strada Cuza Voda.

De aici au mers spre stadion, insotiti de jandarmi si politisti, iar cand au ajuns in peluza s-au dezlantuit, in mod pozitiv. Cei 6.000 de botosaneni au incercat sa-i acopere, insa au reusit doar pentru un minut, pentru ca galeria oaspetilor nu s-a oprit  deloc timp de 90 de minute.

A fost o lectie de sustinere a echipei favorite, un adevarat spectacol oferit botosanilor, care nu au mai avut ocazia sa vada o galerie atat de bine organizata. Suporterii din Varsovia au scandat impotriva politistilor si jandarmilor, care i-au escortat pana la stadion, dar au ras si de galeria botosanenilor, "Dark Hooligans".

La finalul partidei, o parte dintre fanii botosaneni aflati la tribuna au dat dovada de fair-play si i-au aplaudat pe fanii polonezi, iar acestia au raspuns tot cu aplauze. In plus, unul dintre fanii Botosaniului s-a intretinut minute bune cu fanii Legiei, iar un altul a vrut sa faca schimb de tricouri, fiind insa refuzat de suporterii polonezi.
(Click pe setari si bifeaza imaginea HD)














 

 

Spune-ne opinia ta