Problemele personale l-au afectat pe Cordos? A primit nota 1 din partea Gazetei!

Problemele personale l-au afectat pe Cordos? A primit nota 1 din partea Gazetei!
Cu siguranta fundasul Andrei Cordos nu va uita prea curand partida cu Legia Varsovia, in care a avut o prestatie catastrofala, gresind copilareste de cel putin 4 ori.

Prima parte a partidei de la Botoşani a fost un adevărat coşmar pentru Andrei Cordoş. Fundaşul central al echipei lui Leo Grozavu a comis patru erori grave, din care au rezultat doua goluri şi două ocazii uriaşe pentru oaspeţi.

Seara dificilă a jucătorului de 27 de ani, care în trecut a mai evoluat la FC Vaslui, Dinamo şi Pandurii Tg. Jiu, a început în minutul 6, când Cordoş a călcat pe minge, apoi Nikolic, atent, a preluat, şi i-a trecut mingea printre picioare fundaşului de la FC Botoşani pentru a continua acţiunea, aceasta încheindu-se cu golul de 1-0 marcat de Guilherme.


În minutul 32, Cordoş a comis o altă gafă uriaşă, în urma căreia oaspeţii au scăpat pe contraatac prin Duda. Autorul golului din tur nu a profitat, însă, de această oportunitate şi a tras peste poartă din câţiva metri, deşi era singur cu portarul Iliev. La această fază, apărătorul moldovenilor a primit şi cartonaşul galben, pentru un fault.

Si la penalty-ul facut de Acsinte, Andrei Cordos si-a scapat adversarul din marcaj, care mai apoi a intrat in careu.

În fine, cu patru minute înainte de pauză, Cordoş a ratat o preluare simplă, iar Guilherme a ajuns într-o poziţie excelentă, dar, spre norocul echipei lui Grozavu, a tras doar în bară. 

Jurnalistii de la Gazeta Sporturilor i-au acordat nota 1 jucatorului de la Botosani, numindu-l "Comisar sef Cordos", cel care "a semănat cu un fotbalist virtual controlat de un începător în ale joystickului." 

Andrei Cordos trece prin momente dificile, mai ales dupa ce, in luna aprilie a acestui an, mama, tatal si sora acestuia au fost puşi sub urmărire penală de Direcţia Naţională Anticorupţie, într-un dosar de luare de mită şi trafic de influenţă.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
9

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
299

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...

Bani de la stat pentru românii care sunt nevoiți să meargă la tratament. CNAS subvenționează aceste servicii

astăzi, 14:10
82

Tratamentul balnear, recunoscut pentru beneficiile sale în reumatologie cronică, ortopedie, neurologie și boli vasculare, se află pe lista serviciilor decontate de Casa Națională de Asigur...