Super interviu! Kaka

Super interviu! Kaka
Super interviu! Kaka: "Ceva supranatural s-a intamplat cu mine!" Cum i s-a schimbat viata total.

Kaka vorbeste intr-un super interviu acordat pentru News Of The World despre copilaria sa, momentul in care viata i s-a schimbat total si cat inseamna banii pentru el la cel mai puternic club din lume in acest moment.

Unul din cei mai bine platiti jucatori ai planetei in acest moment, brazilianul galactic Kaka, spune ca banul nu conteaza in viata lui si ca nu si-a dorit niciodata sa castige mai mult decat avea nevoie: "Ce pot sa fac cu 13 milioane si nu pot sa fac cu 3?", spune starul Realului.

"Foarte sincer pot spune ca nu ma gandesc prea mult la bani. Daca vorbesti despre cat de mult bine pot face banii, e altceva. Am castigat foarte multi bani pana acum si ce as putea sa fac cu 13 milioane de lire si nu puteam sa fac cu 3 milioane de lire?"

"De ce sa vreau mai mult decat imi trebui? Banii exista, ii am si vreau sa fac bine cu ei. Incerc sa demonstrez ca, ceea ce a facut Dumnezeu pentru mine, poate sa faca si in vietile altor oameni"

Kaka vorbeste despre primul moment in care a atins mingea de fotbal si despre momentul in care viata sa s-a schimbat total:

"Eu nu ma laud pentru ca nu sunt genul. Trebuie sa fii calm si echilibrat in viata, nu sa stau sa lovesc oameni pe teren si sa injur. Trebuie sa fiu un model la echipa."

"Am fost nascut intr-o familie de crestini, iar cand am fost botezat in 1994, ceva supranatural s-a intamplat cu mine. Nu pot sa explic ce, dar am ajuns mai aproape de Dumnezeu, pe aceeasi lungime de unda cu el. Atunci m-am nascut din punct de vedere spiritual."

"Mi-am petrecut copilaria in Brazilia intr-o familie educata din clasa de mijloc. Cand ne-am mutat la Sao Paulo, atmosfera era la fel. Tatal meu este inginer in constructii iar mama este profesoara. Prima mea amintire legata de fotbal este cand tatal meu m-a dus sa vad meciul lui Sao Paulo"

"Apoi am ajuns la academia lor de juniori si asa am inceput sa iubesc jocul asta."

"Tatal meu este idolul meu, modelul meu.", mai spune Kaka pentru News Of The World, care vorbeste pentru prima data despre intalnirea soc din Grupele Ligii cu Milan, fosta sa echipa.

"El are niste principii religioase pe care le-am admirat dintotdeauna si inca le mai admir."

"A jucat si el fotbal cand era adolescent dar nu a cautat o cariera din asta si a preferat sa studieze."

"In familia mea au fost destui fotbalisti, dar doar eu si fratele meu am ajuns sa jucam la nivel profesionist"

"Cele mai mari realizari ale mele sunt titlurile castgate cu Milan si nationala Braziliei. Cele individuale nu ma motiveaza."

"Cand joci intr-un spirit de echipa intelegi ca trebuie sa te lupti alaturi de ceilalti. Cand castigi ceva ca un grup, atunci este maginific. De neuitat."

"Meciul cu Milan din Grupele Ligii pe San Siro va fi ceva special. Sa ma intorc acolo, sa-mi revad prietenii si locul unde am lasat multe sentimente este ceva special"

"Ma astept sa fiu primit bine, pentru ca sunt legat de publicul de pe San Siro."

"Cu totii la Real suntem concentrati si motivati acum, pentru ca finala Ligii este la noi acasa si vrem sa fim acolo sa castigam"

"Echipele din Anglia au pierdut niste jucatori de top, in timp ce cluburile din Spania si-au pastrat vedetele si chiar si-au intarit loturile. Chelsea este cea mai de temut echipa din Anglia in acest moment."

Banii platiti de Real pe el si Cristiano Ronaldo nu fac decat sa ii motiveze mai mult pe cei doi super galactici. Kaka spune ca se va ridica pe masura asteptarilor la Madrid:

"Nu sunt emotionat de venirea la Real. Nu este asa de greu ca atunci cand am plecat din Brazilia sa ajung in Italia. Trebuie sa accept ca lucrurile nu o sa fie la fel."

"Nu cred ca sumele platite pe mine si Cristiano Ronaldo ar trebui sa ne faca probleme. Daca suntem jucatori de top, trebuie sa demonstram ca valoram atat, nu?", a mai spus Kaka in News of the world.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
110

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
78

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
242

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...