Ştefan Apostol: "Băgaţi-vă minţile în cap!"

Ştefan Apostol: "Băgaţi-vă minţile în cap!"
FC Botoşani a pierdut lamentabil cu 4-0 (2-0) jocul amical susţinut la Roman în faţa formaţiei din Liga a III-a, Laminorul. Golurile gazdelor au fost marcate de Vlaicu (min. 2), Harbuzaru (min. 12), Vulpe (min. 57-pen) şi Boghian (min. 63). Cu toate că a introdus în teren un "11" pe care ar fi dorit să mizeze în prima confruntare din noua ediţie de campionat de la Buzău, Ştefan Apostol s-a văzut învins de o echipă care avea în componenţă jucători refuzaţi de el în această vară, precum mijlocaşul Harbuzaru. "Am fost de nerecunoscut. Nimeni nu a jucat nimic. Cu toţii am fost moi. Parcă spuneai că suntem veniţi de pe Lună. Ei erau mereu primii la minge, primii la toate. În minutul şase aveau deja 2-0. Sper să învăţăm ceva din acest duş rece", a afirmat după umilinţa de la Roman unul din jucătorii botoşăneni. Fotbaliştii au recunoscut că sunt dependenţi de Ştefan Apostol în teren. "Dacă nu va fi Fane în teren, va fi deranj mare", a mai spus jucătorul.

Ştefan Apostol: "Băgaţi-vă minţile în cap!"

Ştefan Apostol, antrenorul principal al grupării locale, s-a ar

La Roman, Ştefan Apostol a trimis pe teren următoarea echipă: Prisacă - Patache, Tincu, Atudorei, Codreanu - Simion - Ştefan, Vrabie, Renţea - Caragea şi Ghiceanu. Pentru meciul de la Buzău, tehnicianul este decis să facă schimbări. "E mai bine că înfrângerea asta a venit astăzi (n.r. sâmbătă) decât în meciul de la Buzău. Mai avem o săptămână la dispoziţie pentru a mai pune la punct unele lucruri. Le-am spus băieţilor să se trezească pentru că diferenţa a fost prea mare între ceea ce am jucat cu FCM Bacău şi Cetatea Suceava şi ce am jucat la Roman. De asemenea, le-am spus să accepte umilinţa cu demnitate şi să înveţe ceva din această înfrângere. Mi-aş fi dorit să fie un test reuşit şi să începem meciul de la Buzău în aceeaşi formulă, dar se pare că va trebui să facem modificări", a conchis Ştefan Apostol.

Ştefan Apostol, antrenorul principal al grupării locale s-a arătat extrem de nemulţumit de prestaţia elevilor săi, pe care i-a certat la pauză. "Noi suntem FC Botoşani. Băgaţi-vă minţile în cap!", le-a spus Apostol, acuzându-i totodată pentru atitudinea pe care au avut-o pe teren, dar mai ales pentru faptul că au pierdut aproape toate duelurile cu adversarii. "Din păcate, nu a mers nimic în jocul echipei. Nu am câştigat duelurile unu la unu nici în atac şi nici în apărare şi acest lucru a dus la această înfrângere cu 4-0. Înaintea acestui joc credeam că suntem unde trebuie, dar prestaţia băieţilor şi rezultatul ne-a demonstrat din păcate că nu este aşa", a declarat Ştefan Apostol.

Declaraţiile fotbaliştilor nu au fost pe placul oficialilor botoşăneni, care i-au taxat pentru umilinţa de la Roman. "Probabil au fost obosiţi de la negocieri şi de asta au evoluat aşa", a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele Asociaţiei Sportive FC Botoşani. 


Rezultatele înregistrate în amicale de FC Botoşani

FC Botoşani - CS Gura Humorului (Liga III) 2-0

FC Botoşani - Aerostar Bacău (Liga III) 1-1

FCM Bacău (Liga II) - FC Botoşani 1-1

Cetatea Suceava (Liga II) - FC Botoşani 2-2

 Laminorul Roman (Liga III) - FC Botoşani 4-0




 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
81

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
71

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
629

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...