Steaua Bucuresti a dat super lovituri in Liga 1! Doi jucatori de TOP transferati miercuri seara!

Steaua Bucuresti a dat super lovituri in Liga 1! Doi jucatori de TOP transferati miercuri seara!
Steaua Bucuresti s-a intarit cu doi dintre cei mai buni atacanti romani din acest moment, Constantin Budescu si Ciprian Marica. 

Budescu a refuzat oferta din ţările arabe pentru a semna cu echipa campioană. Astra a primit în urma transferului 1,1 milioane de euro, iar mijlocaşul de 26 de ani va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună, anunta Digisport.ro.

Budescu a dorit astfel să rămână în atenţia selecţionerului Anghel Iordănescu, o evoluţie constant bună în acest retur, sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, i-ar garanta prezenţa la Euro 2016, una care ar fi fost greu de realizat dacă ar fi plecat la Al Ahli Dubai.

Echipa din Dubai făcuse o ofertă de 500.000 de euro pentru un împrumut al lui Budescu până în această vară sau una în care ar fi achitat 600.000 la finalul sezonului, doar dacă ar fi decis să îl cumpere definitiv.


S-a inteles si cu Marica
Revenit ieri noapte în România din Statele Unite ale Americii, acolo unde și-a petrecut vacanța alături de familie, Laurențiu Reghecampf s-a întîlnit în această dimineață cu Ciprian Marica.

Surse demne de încredere din cadrul echipei au dezvăluit pentru GSP.ro că tehnicianul campioanei s-a întîlnit cu atacantul în vîrstă de 30 de ani și au vorbit mai bine de 3 ore pe marginea venirii acestuia la Steaua. Cei doi au discutat concret despre contractul pe care atacantul l-ar avea la Steaua, dar și despre bonusurile pe care acesta le-ar primi.

Din primele informații se pare că Reghecampf l-ar fi convins pe fostul atacant al lui Konyaspor să vină la Steaua, dar atacantul a anunțat că se va decide în cîteva zile. Mai mult, surse din cadrul clubului au dezvăluit că Ciprian Marica i-a spus lui Becali că va accepta oferta Stelei doar pentru Reghecampf. "El e cel care m-a dorit cel mai mult aici! Vin la Steaua pentru el", i-a spus Marica patronului campioanei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
94

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
73

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...