SPORT: Dinamo a fost umilita de Debrecen, scor 6-0, inaintea meciului cu FC Botosani

SPORT: Dinamo a fost umilita de Debrecen, scor 6-0, inaintea meciului cu FC Botosani
Dinamo a jucat sambata un meci amical în Ungaria cu Debrecen (locul 4) şi a plecat umilită de pe terenul ungurilor, scor 0-6.

Debrecen a înscris rapid în poarta lui Traian Marc, în mintutul 7, după o ieşire greşită la ofsaid a lui Nedelcearu. Kulcsar a rămas singur cu portarul dinamoviştilor şi a marcat după ce l-a driblat. A doua reuşită a maghiarilor a venit după 21 de minute de joc, atunci cînd Mihelic a înscris după ce a fost găsit bine cu o minge peste apărarea "cîinilor".

Două minute mai tîrziu, defensiva lui Stoican a cedat din nou şi Kulcsar a stabilit scorul pauzei. Minutul 53 a reprezentat al patrulea gol al lui Debrecen, marcat de Peter Szakaly, care a trimis un lob peste Farnolle. Kulcsar a reuşit hatrick-ul în minutul 67, cînd s-a distrat cu apărarea dinamovistă, iar acelaşi fotbalist a stabilit scorul final în minutul 89, după ce a scăpat singur cu Farnolle.

N-au făcut deplasarea, din diverse motive, personale sau de sănătate, Naumovski, Bunoza, Elhamed, Marius Niculae şi Bilinski.

Dinamo a mai suferit o umilinţă istorică în urmă cu două luni, cînd a pierdut cu 1-7 în faţa naţionalei U 21 a Danemarcei.

Debrecen: Novakovics – Jovanovic (Nagy Z. 56), Brkovics, Mészáros (Ludánszki 71), Korhut – Bódi (Wittrédi 71), Varga J. (Berdó 71), Bouadla (Szakály 46), Mihelic (Ferenczi 62) – Kulcsár, Sidibe (Szécsi M. 71)

Dinamo: Marc (Farmolle 46) – Bărboianu (Fai 46), Machado (Durimel 65), Nedelcearu, Serginho – Şerban (P. Petre 64), Boubacar (A. Marc 44), Cristescu (Costache 59) – Matei (Gavrilă 46), Alexe, Lazăr (Grozav 46)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Conferință și recital Marieta Baciu - "Martie – Caleidoscop Cultural Universal"

astăzi, 19:53
26

Muzica lui Johann Sebastian Bach este ca un univers infinit, perfect desenat, al cărui mister nu va fi niciodată pe deplin descifrat. Miercuri, 21 martie 2018, începând cu ora 16:00, Bib...

Ei sunt cei mai buni: Elevii care vor reprezenta județul Botoșani la Olimpiada Națională de Chimie!

astăzi, 19:12
192

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a publicat rezultatele finale și lotul care va reprezenta județul la Olimpiada Națională de Chimie. 12 elevi din unitățile de învățăm...

Asociaţia "Ne trebuie speranță", la a 13-a aniversare a Zilei Mondiale a Sindromului Down!

astăzi, 18:52
43

21 Martie 2018  marchează cea de-a 13-a aniversare a Zilei Mondiale a Sindromului Down şi reprezintă o zi de conștientizare la nivel mondial a persoanelor cu Sindrom  Down, ce a fost rec...