SPORT: Dinamo a fost umilita de Debrecen, scor 6-0, inaintea meciului cu FC Botosani

SPORT: Dinamo a fost umilita de Debrecen, scor 6-0, inaintea meciului cu FC Botosani
Dinamo a jucat sambata un meci amical în Ungaria cu Debrecen (locul 4) şi a plecat umilită de pe terenul ungurilor, scor 0-6.

Debrecen a înscris rapid în poarta lui Traian Marc, în mintutul 7, după o ieşire greşită la ofsaid a lui Nedelcearu. Kulcsar a rămas singur cu portarul dinamoviştilor şi a marcat după ce l-a driblat. A doua reuşită a maghiarilor a venit după 21 de minute de joc, atunci cînd Mihelic a înscris după ce a fost găsit bine cu o minge peste apărarea "cîinilor".

Două minute mai tîrziu, defensiva lui Stoican a cedat din nou şi Kulcsar a stabilit scorul pauzei. Minutul 53 a reprezentat al patrulea gol al lui Debrecen, marcat de Peter Szakaly, care a trimis un lob peste Farnolle. Kulcsar a reuşit hatrick-ul în minutul 67, cînd s-a distrat cu apărarea dinamovistă, iar acelaşi fotbalist a stabilit scorul final în minutul 89, după ce a scăpat singur cu Farnolle.

N-au făcut deplasarea, din diverse motive, personale sau de sănătate, Naumovski, Bunoza, Elhamed, Marius Niculae şi Bilinski.

Dinamo a mai suferit o umilinţă istorică în urmă cu două luni, cînd a pierdut cu 1-7 în faţa naţionalei U 21 a Danemarcei.

Debrecen: Novakovics – Jovanovic (Nagy Z. 56), Brkovics, Mészáros (Ludánszki 71), Korhut – Bódi (Wittrédi 71), Varga J. (Berdó 71), Bouadla (Szakály 46), Mihelic (Ferenczi 62) – Kulcsár, Sidibe (Szécsi M. 71)

Dinamo: Marc (Farmolle 46) – Bărboianu (Fai 46), Machado (Durimel 65), Nedelcearu, Serginho – Şerban (P. Petre 64), Boubacar (A. Marc 44), Cristescu (Costache 59) – Matei (Gavrilă 46), Alexe, Lazăr (Grozav 46)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
109

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
77

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
241

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...