Simona Halep o învinge fără emoții pe Jana Cepelova și se califică în turul secund de la Roland Garros
SPORT

Simona Halep a debutat cu dreptul la Roland Garros, învingând-o în primul tur pe slovaca Jana Cepelova. Publicul de pe Arena " Suzanne Lenglen" a primit-o călduros pe Simona Halep. 

Simona Halep o învinge fără emoții pe Jana Cepelova și se califică în turul secund de la Roland Garros

Meciul din primul tur dintre ea și Jana Cepelova trebuia să se joace pe centralul "Philipphe Chatrier", dar a fost mutat pe cea de-a doua arenă din complex. Românca a pășit ferm pe zgură având ambele glezne protejate de bandaje. Participarea ei la această ediție a fost multe zile sub semnul întrebării, după ce în finala de la Roma a călcat strâmb, iar doctorii i-au pus diagnosticul de ruptură de ligament.

Deși s-a antrenat la Paris, Simona nu a anunțat decât luni că va juca, iar ieri a venit momentul în care să-și testeze puterile. Rezultatul a fost unul mulțumitor, victorie în două seturi, 6-2, 6-3, în fața slovacei Jana Cepelova. Simona nu a părut deloc deranjată de dureri, nu s-a menajat, a alergat după fiecare minge și a fost răsplătită cu un succes obținut rapid, în 67 de minute.

"A fost o zi bună pentru mine, am jucat bine, mai ales că Jana este o adversară puternică", a spus Simona la finalul meciului. Cuvinte care vin să întărească impresia pe care a lăsat-o și în meciul de ieri.

"Totul a fost bine, nu am simțit nicio durere în timpul meciului, dar încă nu este vindecată complet. Îmi doresc să pot să joc acest turneu și apoi vom mai vedea", a spus românca pentru Eurosport. În turul următor, care se va juca joi, Halep o întâlnește pe germanca Tatjana Maria, locul 102 în ierarhia mondială.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
267

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
453

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
139

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...