Simona Halep joacă azi pentru un loc în optimi la Wimbledon! Na Li a fost din nou eliminata!

Simona Halep joacă azi pentru un loc în optimi la Wimbledon! Na Li a fost din nou eliminata!
Simona Halep s-a calificat ieri cu mari emoţii în turul al treilea la Wimbledon, pentru prima oară în carieră, după ce a învins-o pe Lesia Ţurenko în decisiv.

Azi va evolua împotriva elveţiencei Belinda Bencic, in direct pe Digisport 1 de la 15:30.

Partida Simonei este programată a doua pe terenul numărul 2 şi ar putea începe la 15:30. Primul duel de pe acel teren este între Raonic şi Kubot de la 13:30, iar Halep - Bencic va începe imediat după.

Adversara lui Halep din această după-amiază este considerată viitoare mare stea a tenisului mondial. A împlinit în martie 17 ani şi este deja pe locul 71 în lume! Elveţianca este considerată deja noua Martina Hingis, mai ales că este şi antrenată de mama fostei mari sportive.

Chinezoaica Na Li a fost eliminata

Na Li, numărul 2 WTA şi a doua favorită a turneului, a fost eliminată în turul 3 de la Wimbledon. Sportiva de 32 de ani a fost învinsă de jucătoarea din Cehia, Barbora Zahlavova, locul 43 WTA.

Jucătoarea din China a pierdut în minimum de seturi, însă de fiecare dată în tie break 7-6 (7-5), 7-6 (7-5), la capătul unui meci care a durat 2 ore şi 22 de minute.

Na Li nu se află într-o formă deloc bună, fiind eliminată devreme şi la Roland Garros. Atunci a pierdut în primul tur contra Kristinei Mladenovici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
271

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
464

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
140

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...