Simona Halep dispută astazi finala de la Dubai! (ora 17:00)

Simona Halep dispută astazi finala de la Dubai! (ora 17:00)
Simona Halep s-a calificat ieri în finala turneului de la Dubai, după ce a învins-o în semifinale pe Caroline Wozniacki, scor 2-6, 6-1, 6-1.

Sportiva noastră este la a doua finală jucată în acest an, după cea cîştigată la Shenzen în faţa lui Timea Bacsinszky, scor 6-2, 6-2. Totodată, la începutul acestei săptămîni, Simona a căzut un loc în clasamentul WTA şi a ajuns pe poziţia a 4-a.

Dacă Simona Halep o va învinge astăzi pe sportiva din Cehia, Karolina Pliskova, locul 18 WTA, va trece poziţia a treia în clasamentul mondial.

Românca nu s-a mai întîlnit niciodată cu adversara sa de astăzi. Partida va incepe de la ora 17:00, in direct pe Digisport 2!

Învingătoarea va primi 900 de puncte WTA şi 456.000 de dolari, iar învinsa 585 de puncte WTA şi 227.860 de dolari.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
111

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
79

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
243

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...