Simona Halep a fost eliminată de Dominika Cibulkova, în sferturile de finală de la Australian Open

Simona Halep a fost eliminată de Dominika Cibulkova, în sferturile de finală de la Australian Open
Românca Simona Halep a fost învinsă de slovaca Dominika Cibulkova, în sferturi la Australian Open, scor 3-6, 0-6. Românca în vîrstă de 22 de ani nu a reuşit să repete jocul bun din meciul cu Jelena Jankovici şi a părut obosită şi uşor accidentată.

Primul set al disputei a debutat nefericit pentru Simona, care a cedat serviciu şi şi-a văzut adversara distanţîndu-se pînă la 0-3. Ezitantă pe serviciu, dar încăpăţînată, Halep şi-a recuperat gameul pierdut, la 3-4, dar a cedat imediat iniţiativa şi Cibulkova a închis setul la 3, potrivit gsp.ro.

Al doilea set nu a fost o premieră pentru istoricul întîlnirilor între cele două competitoare. În cele 3 meciuri pe care le disputaseră una contra celeilalte pînă în această noapte, Cibulkova îi administrase deja două seturi la 0.

Cu un bandaj de rău augur pe omoplatul drept, Simona a pierdut kilometri buni din viteza primului serviciu şi s-a mulţumit să forţeze pe schimburile lungi. Nu a fost suficient şi românca a încheiat aventura la Antipozi.

Chiar dacă a fost eliminată, Simona va urca la începutul săptămînii viitoare pe poziţia a zecea în ierarhia mondială. Pentru accederea în faza sferturilor la Australian Open, cea mai bună performanţă a ei la un turneu de Grand Slam, va primi 270.000 de dolari australieni şi 430 de puncte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
305

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
520

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
153

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...