Scandal in fotbal! Mai multi fotbalisti risca sa ramana fara case! Valeriu Bordeanu: ”Am fost păcăliți. Eu tot îi ceream actele, dar nimic”
SPORT

Dumitru Bucșaru, fostul finanțator de la Unirea Urziceni, se află în centrul unui scandal. Acesta este acuzat că ar fi țepuit mai mulți jucători ai Unirii, cărora le-a dat apartamente într-un complex rezidențial, Green City, în schimbul unor prime pentru calificarea în grupele Champions League, în 2009.

Scandal in fotbal! Mai multi fotbalisti risca sa ramana fara case! Valeriu Bordeanu: ”Am fost păcăliți. Eu tot îi ceream actele, dar nimic”

Totuși, Bucșaru și jucătorii nu au făcut acte pentru aceste apartamente, iar firmele lui Bucșaru au intrat în isolvență. Astfel, pentru a recupera prejudiciul, Administrația Financiară urmează să scoată casele la vânzare și vrea să-i evacueze pe foștii jucători.

Gazeta Sporturilor a vorbit cu mai mulți dintre foștii jucători de la Unirea Urziceni, Valeriu Bordeanu, Marius Onofraș, și soția lui Răzvan Pădurețu, care au dat mai multe detalii despre situația în care se află din cauza lui Dumitru Bucșaru.

VALI BORDEANU

"Eu am părăsit locația pentru că nu puteam să-mi expun familia unui șoc de a fi dat afară din casă. Am fost păcăliți. Noi am fost de bună credință. Eu cu Epaminonda am fost singurii care ne-am plătit din salarii casele. Am avut garanții de la impresarul meu Victor Becali, îmi spunea că a vorbit el cu Bucșaru, că e om de încredere.

Ultima discuție cu Bucșaru am avut-o acum vreo 5 ani când i-am spus că aș vrea actele de la casă pentru a mă muta acolo. Mi-a spus să stau liniștit că nu se va întâmpla nimic. Eu tot îi ceream actele, dar nimic. Apoi a dispărut. Clar, am fost păcălit. Vina e și a mea pentru că nu trebuia să accept fără un act la mână. Eu nu am niciun act pentru că am avut încredere în impresarul meu, care mi-a spus că Bucșaru e un om de onoare. Pe viitor, știu că trebuie să fac acte.

Am vrut să răscumpăr casa și să o plătesc la prețul pieței și am întâmpinat probleme. Le-am spus că o mai plătesc o dată, dar la prețul pieței, nu cât plătisem eu 120.000 de euro. N-au fost de acord și mi-au spus să o cumpăr la prețul de contract, adică s-o mai plătesc încă o dată. N-am fost de acord și am plecat de acolo. Nu le-am semnat nimic pentru că am sperat să se întâmple ceva. Va trebui s-o iau ca pe o țeapă.

Eu mă consider norocos, că am mai avut unde să mă mut, dar mă gândesc la colegii mei care și-au vândut anumite proprietăți pentru a-și face viața confortabilă acolo. Situația e critică. Eu mă gândesc numai la familia Pădurețu. M-am întâlnit zilele trecute cu soția lui Răzvan (n.r. Pădurețu), el are problemele pe care le are și mai urmează să fie și evacuată acum alături de copii. Bucșaru e un om fără scrupule. Nu am crezut să se ajungă aici"

APASA AICI si vezi ce spun ceilalti jucatori de la Urziceni!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
253

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
414

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
130

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...