Sase ani de la disparitia primei pugiliste din istoria Botosaniului! VIDEO

Sase ani de la disparitia primei pugiliste din istoria Botosaniului! VIDEO
A fost prima pugilistă din istoria sportului botoşănean, dar destinul ei s-a frânt tragic! În urmă cu 6 ani, Larisa Prisacaru a murit într-un teribil accident de circulaţie produs în Spania. Abia împlinise 24 de ani şi urma să se căsătorească cu alesul inimii ei.

Larisa Prisacaru a fost prima componentă a secţiei de box feminin a CS Botoşani. Legitimată în 2002, ea a reuşit numai după un an de activitate să urce pe cea de-a treia treaptă a podiumului la Campionatul Naţional de seniori. În următorii doi ani, Larisa Prisacaru a câştigat de două ori titlul de vicecampioană naţională, cucerind totodată şi două cupe ale României.

În urmă cu şase ani, pe 4 august, botoşăneanca de numai 24 de ani, care se stabilise împreună cu familia în micuţa localitate Argamarsilla de Alba din provincia Ciudad Real, se îndrepta cu maşina personală spre barul unde lucra, iar după circa patru kilometri a pierdut controlul volanului, autoturismul zburând de pe şosea şi oprindu-se într-un canal de pe marginea drumului.

În urma impactului extrem de violent, sportiva a murit pe loc. Ea a fost inmormantata la cimitirul Eternitatea.

"Astazi de implinesc 6 ani de cand a murit fiica mea in accident, in Spania. Ea a fost prima fata ce a intrat si s-a antrenat in sala de box a maestrului Victor Apetrei si tot ea a adus in sala colege de liceu si prietene. Dupa 6 luni de antrenament fetele din Botosani obtineau primele medalii la box", ne-a spus tatal Larisei, Stefan Prisacaru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
77

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
16

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
150

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...