Sa vina banii! Record la premii pentru Europa League si Champions League

Sa vina banii! Record la premii pentru Europa League si Champions League
Steaua, Dinamo, CFR Cluj si FC Vaslui au asigurate cate un milion de euro daca se califica in grupele Europa League!

Criza economica nu pare sa afecteze prea tare UEFA care anunta premii record atat pentru Champions League cat si pentru Europa League in noul sezon, scrie ProSport.

Cele 5 echipe romanesti intrate in lupta pentru grupele Europa League se pot alege fiecare cu 1 milion de euro doar daca participa in prima faza a competitiei.
Calificarea in grupele Europa League poate aduce castiguri de 15 ori mai mari decat in 2008-2009.

Calificarea in 16-zecimile Europa League este rasplatita cu 200.000 de euro fata de 70.000 cat a fost in sezonul trecut, in timp ce ajungerea in sferturi aduce in conturile cluburilor 400.000 de euro. Castigatoarea trofeului pune mana pe 3 milioane de euro, fata de 2.5 milioane de euro cat a luat in sezonul trecut Sahtior Donetsk. In total, prima castigatoare a Europa League ar putea primi 6,4 milioane  de euro.

Si in Liga Campionilor premiile au crescut considerabil: 7,1 milioane de euro vor primi fiecare echipa pentru participarea in grupe. Premiile pentru victorie in grupe cresc de la 600.000 la 800.000 de euro, in timp ce o remiza va aduce acum 400.000 fata de 300.000 de euro in sezonul trecut.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
160

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
247

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
108

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...