Sa vina banii! Record la premii pentru Europa League si Champions League

Sa vina banii! Record la premii pentru Europa League si Champions League
Steaua, Dinamo, CFR Cluj si FC Vaslui au asigurate cate un milion de euro daca se califica in grupele Europa League!

Criza economica nu pare sa afecteze prea tare UEFA care anunta premii record atat pentru Champions League cat si pentru Europa League in noul sezon, scrie ProSport.

Cele 5 echipe romanesti intrate in lupta pentru grupele Europa League se pot alege fiecare cu 1 milion de euro doar daca participa in prima faza a competitiei.
Calificarea in grupele Europa League poate aduce castiguri de 15 ori mai mari decat in 2008-2009.

Calificarea in 16-zecimile Europa League este rasplatita cu 200.000 de euro fata de 70.000 cat a fost in sezonul trecut, in timp ce ajungerea in sferturi aduce in conturile cluburilor 400.000 de euro. Castigatoarea trofeului pune mana pe 3 milioane de euro, fata de 2.5 milioane de euro cat a luat in sezonul trecut Sahtior Donetsk. In total, prima castigatoare a Europa League ar putea primi 6,4 milioane  de euro.

Si in Liga Campionilor premiile au crescut considerabil: 7,1 milioane de euro vor primi fiecare echipa pentru participarea in grupe. Premiile pentru victorie in grupe cresc de la 600.000 la 800.000 de euro, in timp ce o remiza va aduce acum 400.000 fata de 300.000 de euro in sezonul trecut.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comunicat - Răzvan Rotaru: "România și Croația trebuie să coopereze în cadrul Președinției Consiliului Uniunii Europene 2019-2020 pentru consolidarea coeziunii în regiune"

astăzi, 12:28
14

Deputatul PSD face parte din delegația comisiei de politică externă a Parlamentului României care se întâlnește cu viceprim-ministrul CroațieiDeputatul PSD Răzvan Rotaru va...

Botoșănean prins cu 102 km/h, într-o zonă cu viteză limitată la 50 km/h!

astăzi, 11:56
324

Drumurile noastre devin de la o zi la alta tot mai periculoase, și nu doar din cauza gropilor. Șoferii sunt din ce în ce mai imprudenți, astfel că misiunea polițiștilor, de a asigura un tr...

Reîntâlnire între cadrele didactice de la Școala Rădăuți-Prut și Liceul Teoretic Lipcani! FOTO

astăzi, 10:45
196

România şi Republica Moldova, două ţărişoare care odinioară formau un singur stat românesc sunt acum despărţite şi îşi urmează drumurile separate de apa Prututlui care &ic...