S-A REZOLVAT! Capitanul Florin Acsinte a semnat cu Pandurii Targu Jiu: "Multumesc suporterilor ca au fost alaturi de mine" - FOTO
EXCLUSIV!

S-A REZOLVAT! Capitanul Florin Acsinte a semnat cu Pandurii Targu Jiu: "Multumesc suporterilor ca au fost alaturi de mine" - FOTO
FC Botosani si Pandurii Targu Jiu s-au inteles cu privire la transferul capitanului Florin Acsinte, iar acesta va pleca in aceasta seara in cantonamentul gorjenilor. 

Florin Acsinte a ajuns miercuri in Botosani pentru a discuta cu FC Botosani, iar in aceasta seara transferul a fost perfectat, urmand ca FC Botosani sa primeasca o suma de bani, care deocamdata ramane confidentiala. Capitanul botosanenilor a semnat pentru o perioada de 2 ani si jumatate.

"Vad acest transfer ca pe un pas in fata in cariera mea si sper sa fiu sanatatos si sa ma impun in echipa. Ma bucur mult ca o echipa asa mare precum Pandurii m-a dorit atat de mult. Imi doresc sa reusim sa indeplinim obiectivul impus de conducere. Tin sa le multumesc celor de la FC Botosani pentru acesti ani minunati si nu in ultimul rand vreau sa le multumesc suporterilor care au fost alaturi de mine si de echipa. Le urez mult succes si sper sa indeplineasca obiectivul. Inca nu ma gandesc la echipa nationala. E prea mult acum. Deocamdata imi doresc sa ma pregatesc cat mai bine si daca evolutia mea va fi una pe asteptarile selectionerului cu siguranta va veni si o eventuala convocare", a declarat Florin Acsinte, in exclusivitate pentru Stiri.Botosani.ro.

Florin Acsinte este de 10 ani la FC Botosani a imbracat tricoul ros-alb-albastru in peste 350 de partide in Liga a II-a, Liga 1, Cupa Romaniei, Cupa Ligii si Europa League. 

MULTUMIM CAPITANE!















 

 

Spune-ne opinia ta