Florin Acsinte a devenit al doilea botosanean din lotul celor de la Pandurii Targu Jiu: "Sper ca aceasta schimbare sa fie una de bun augur"

Florin Acsinte a devenit al doilea botosanean din lotul celor de la Pandurii Targu Jiu: "Sper ca aceasta schimbare sa fie una de bun augur"

 Florin Acsinte si Narcis Raducanu  

Fostul capitan al celor de la FC Botosani, Florin Acsinte, a semnat, joi dimineata, contractul cu noua sa echipa, Pandurii Targu Jiu, valabil pentru urmatorii doi ani si jumatate.

Imediat dupa semnarea contractului, botosaneanul s-a alaturat lotului pregatit de Edward Iordascu, devenind cel de-al doilea fotbalist nascut in judetul Botosani, dupa Alexandru Ciucur (Dorohoi), care joaca pentru Pandurii Targu Jiu.

"Chiar dacă au plecat jucători eu sunt cel care trebuie să asigur că această echipă generează rezultate pozitive. Încercăm să ne mișcăm repede cu transferurile și să punem ceva în loc. Recunosc că atunci când am simțit că cresc șansele ca Momcilovic să plece deja am pregătit terenul pentru a transfera un alt jucător pe acest post", a precizat antrenorul Edward Iordănescu.



Aseara, inainte de a pleca spre Bucuresti, acolo unde se afla echipa din Targu Jiu, Florin Acsinte a postat un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook. 

"Incepe o noua etapa in viata mea. Vreau sa multumesc tuturor celor cu care am lucrat in toti acesti 11 ani la FC BOTOSANI. Alaturi de ei, am luptat pentru succesele clubului si am depasit toate obstacolele ce au aparut pe parcurs. Sprijinul celor din conducere, munca in echipa alaturi de colegii mei au dus la ceea ce sunt eu astazi. Sunt mandru ca am facut parte din aceasta mare familie. Din pacate, toate lucrurile au un sfarsit. Am ales o alta cale pentru cariera mea si sper ca aceasta schimbare sa fie una de bun augur. Eu voi face tot ce tine de mine, voi da tot ce e mai bun pentru ca cei cu care voi colabora sa fie multumiti de alegerea facuta. Multumesc tuturor pentru sprijinul acordat pana acum, veti avea mereu un loc in inima mea!", a precizat Acsinte.

 

Spune-ne opinia ta