S-a gripat Barcelona? Pentru prima oară în 11 ani, catalanii n-au avut niciun șut pe poartă, cu Malaga!

S-a gripat Barcelona? Pentru prima oară în 11 ani, catalanii n-au avut niciun șut pe poartă, cu Malaga!
Lionel Messi este, alături de Cristiano Ronaldo, un distrugător de mituri, recorduri și epitete, dar în meciul contra Malaga, de pe La Rosaleda, nu a reușit nimic. Jocul nu i-a ieșit nici lui Neymar, celălalt star din atacul Barcelonei în meciul din etapa a cincea. Iar Pedro, unul din cei mai prolifici atacanți spanioli ai ultimilor ani, s-a remarcat doar printr-o fază demnă de Benny Hill în careu. Urmarea?

Meciul cu Malaga este primul din ultimii 11 ani când Barcelona nu a reușit niciun șut pe spațiul porții! Nu i se mai întâmplase asta echipei blaugrana din sezonul 2003/2004. Este cu atât mai îngrijorător pentru catalani, cu cât Real Madrid, principala sa rivală, a înscris de 18 ori în ultimele trei întâlniri oficiale!

Malaga nu mai reușise să scoată puncte în fața Barcelonei din 2006, acum peste opt ani. Avea până la acest meci 12 înfrângeri consecutive în fața catalanilor! Acum a izutit un 0-0, la fel ca în 2006, înainte de startul seriei fatidice.

În umbra acestei contraperformanțe rămâne faptul că Barcelona a ajuns la cinci meciuri consecutive în campionat și șase, în toate competițiile, fără gol primit. Luis Enrique este primul antrenor din istoria catalanilor care nu primește gol în primele șase partide oficiale.

Barcelona nu este prima echipă care începe cu 0 în dreptul golurilor primite în cinci etape un sezon în La Liga. S-a mai întâmplat de trei ori până acum, dar niciuna din celelalte trei echipe nu a reușit să câștige campionatul în acel sezon!

Și, de parcă toate astea nu ar fi fost suficient, Messi trebuie să mai aștepte pentru a bifa golul cu numărul 400 din carieră, pe care spera să-l reușească pe La Rosaleda. Momentan, argentinianul are 399, pentru club și națională, relateaza digisport.ro.

Urmariti meciurile etapei 5 din LA LIGA IN DIRECT pe Digi Sport 2: Espanyol - Getafe, incepand cu ora 21:00 si Valencia – Cordoba incepand cu ora 23:00

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
330

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
563

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
166

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...