România - Finlanda se va juca cu fani în tribune

România - Finlanda se va juca cu fani în tribune
Rămasă iniţial fără sprijinul suporterilor, după incidentele provocate de aceştia în deplasarea de la Budapesta şi mesajele rasiste şi xenofobe de la meciul cu Grecia, naţionala se va bucura, la meciul cu Finlanda (8 octombrie, ora 21:45), de prezenţa fanilor în tribunele Naţional Arena, au precizat pentru ProSport oficialii FRF.

Avocaţii FRF, Adrian Stângaciu şi Paul Ciucur, au avut succes în încercarea lor de a reporta suspendarea până la următoarea campanie preliminară. Astfel, federaţia a obţinut suspendarea hotărârii luate de UEFA pe 17 septembrie până la epuizarea căilor de atac.

Mai mult ca sigur, România nu va scăpa de suspendare, dar ea va fi valabilă pentru primul meci de acasă în preliminariile pentru campionatul Mondial din 2018, împotriva Muntenegrului.

La mijlocul lunii septembrie, naţionala României a fost pedepsită de Comisia de Disciplină, Etică şi Control a UEFA cu un meci fără spectatori şi o amendă de 60.000 de euro, motivele invocate fiind mesajele afişate de ultraşii români la meciul cu Grecia, dar şi bătăile provocate de aceştia în tribunele stadionului din Budapesta, la meciul Ungaria - România.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
281

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
487

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
144

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...