Rezultate exceptionale obtinute de CS REAL TAEKWONDO TEAM la Campionatul National de Poomsae si Cupa Tornado!

Rezultate exceptionale obtinute de CS REAL TAEKWONDO TEAM la Campionatul National de Poomsae si Cupa Tornado!
In perioada 28-29 noiembrie a avut loc a IV a editie a CAMPIONATULUI NATIONAL DE POOMSAE si CUPA TORNADO, turneu organizat de Federatia Romana de Taekwondo WTF in colaborare cu C.S. Tornado in localitatea TARGU MURES.

La acest turneu au participat peste 300 de sportivi de la 20 de cluburi de profil din tara. Clubul Sportiv REAL TAEKWONDO TEAM Botosani a participat la acest turneu cu un numar de 25 de sportivi.

Fiind o competitie destul de ridicata valoric rezultatele au fost foarte bune, clubul obtinand 24 de medalii dintre care 5 de aur, 7 de argint si 12 de bronz, iar la clasamentul general la competitia CUPA TORNADO , Clubul Sportiv REAL TAEKWONDO TEAM s-a clasat pe a III a treapta a podiumului.

Medaliatii acestui turneu sunt:

  • Locul I: ANDREI VAMANU, CLAUDIA LEAHU, IUSTINA ANDREEA IACOB, SERENA IVANOV, PAUL APARASCHIVEI.
  • Locul II: DARIUS SOCARICI, STEFAN IVANOV, ROBERTA APARASCHIVEI, BIANCA HERMENIUC, ANDY EDUARD RADIS, ANDREI VAMANU, PAUL APARASCHIVEI.
  • Locul III: AMALIA MISCODAN, IUSTINA LORENA COVATARIU, DARIUS SOCARICI, MIHAI COJOCARIU, JUSTINIAN TRIFAN, DENIS BUZUC, ALESSIO CHELARIU, MARIA GHITUN, DAVID IACOB, BIANCA MARIN, ANDY EDUARD RADIS( 2 medalii) .
  • Sportivii DELIA NECHITA, GABRIEL DIRVARIU, RAZVAN MARIN, SEBASTIAN CUCUsi MARIAN FILIP au avut o evolutie destul de buna chiar daca nu au reusit sa se claseze pe podium.
“ Fiind ultima competitie importanta din acest am demonstrat inca odata ca suntem un club puternic si cu sportivi foarte bine pregatiti. Rezultatele obtinute au fost pe masura asteptarilor, rezultate care mentin Clubul Sportiv REAL TAEKWONDO TEAM in primele trei locuri pe tara in clasamentul general pe cluburi la sfarsit de an competititonal., a declarat antrenorul Nicolae Pasniciuc.

Comunicat de presa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
110

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
78

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
242

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...