Record negativ: Romania a terminat la egalitate cu Danemarca si scad sansele la calificare
SPORT

România a terminat la egalitate pe teren propriu cu Danemarca, scor 0-0, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia. Băieții lui Daum au egalat astfel un record vechi de 69 de ani. 

Record negativ: Romania a terminat la egalitate cu Danemarca si scad sansele la calificare

Naționala noastră n-a reușit să marcheze în ultimele 4 meciuri (cu Rusia, Polonia, Kazahstan și Danemarca). La fel s-a întâmplat și în sezonul 1947-1948, când n-am înscris în tot atâtea partide consecutive cu Ungaria, Polonia, Albania și iar Ungaria.

"Tricolorii" au început în forță meciul de azi și după 18 minute Keșeru își trecea în cont cea mai mare ocazie a meciului! Atacantul lui Ludogoreț a trimis mult peste poartă din 6 metri! Primul șut pe poartă al danezilor a venit în minutul 20, dar Eriksen a lovit slab balonul și Tătărușanu a reținut fără probleme, scrie Gazeta Sporturilor.

După alte 5 minute, Keșeru n-a anticipat prea bine mingea și n-a ajuns-o, deși se afla la câțiva metri de poartă. Cu câteva secunde înainte de finalul primei părți, Eriksen a ratat incredibil singur cu Tătărușanu, trimițând peste poartă. După o oră de joc, Keșeru și Chipciu ratează amândoi la aceeași fază, iar imediat atacantul lui Ludogoreț a fost înlocuit cu Alibec.

Cu doar două minute înainte de final, Zanka a primit un balon în careul mic, dar a trimis inexplicabil peste poartă. După 5 meciuri jucate în Grupa E, România ocupă locul 4, cu 6 puncte. Danemarca e pe 3, la o lungime în față. Lider e Polonia, cu 13 puncte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
330

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
563

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
166

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...