"MISU" NGADEU, noua perla de la FC Botosani pentru granzii din Liga 1: "O sa aiba multe echipe nevoie de el" - FOTO

"MISU" NGADEU, noua perla de la FC Botosani pentru granzii din Liga 1: "O sa aiba multe echipe nevoie de el" - FOTO

   Ionut Tabultoc

Camerunezul cu cetatenie germana, Michael Ngadeu-Ngadjiu, sau "Misu" asa cum il alinta fanii de pe stadionul Municipal, a devenit noua perla a celor de la FC Botosani. 

Dupa ce Quenten Martinus a ratat transferul la Steaua Bucuresti, dupa neintelegerile cu conducerea ros-albastra, presedintele botosanenilor, Cornel Sfaiter, ii prevede un viitor stralucit unui alt fotbalist de culoare, "Misu" Ngadeu.

Fundasul in varsta de 25 de ani a fost accidentat in turul acestui campionat, FC Botosani castigand doar partida cu CSMS Iasi, atunci cand Nagadeu a fost pe teren.


Sfaiter este convins ca daca "Misu" nu ar fi fost accidentat echipa se afla mai sus in clasament.

"Noi daca vom avea aceeasi atitudine si in primavara anul 2015, vom avea jucatori interesanti . Vedeti pe Misu, un jucator extraordinar de puternic. Chiar le-am pus: urmariti-l pe Ngadeu! O sa aiba multe echipe nevoie de Ngadeu, dar din vara, in iarna nu. Eu cred mult in el, in Cabrera, in Bordeianu, care a inceput sa joace extraordinar sau Miron, care la 21 de ani e un jucator bun si ii vad un viitor frumos. Ati vazut de important a fost Ngadeu pentru noi. Daca el nu lipsea atat ne mult oricine juca alaturi de el se descurca. Ne-a lipsit multi acest jucator. Sunt sigur ca va avea oferte Ngadeu. La cum e el ca om, cum e in vestiar si cat e de iubit de public, la felul cum se comporta si cum se pregateste si cum se aseaza in teren, sunt sigur ca e un jucator care o sa-l doreasca multe echipe.", a declarat Cornel Sfaiter.

Michael Ngadeu a marcat doua goluri in ultimele doua partide si este cotat de site-ul transfermarkt.de la 550.000 de euro.







 

 

Spune-ne opinia ta