Presedintele FC Botosani isi aniverseaza ziua de nastere! Ce tort a primit de la familie! FOTO

Presedintele FC Botosani isi aniverseaza ziua de nastere! Ce tort a primit de la familie! FOTO
Presedintele clubului FC Botosani si patronul societatii Prodalcom, care produce Voronskaya, Cornel Sfaiter, isi aniverseaza astazi ziua de nastere, acesta implinind varsta de 50 de ani.

Un impatimit al fotbalului, Cornel Sfaiter a primit deja jumatate de cadou de la jucatorii echipei FC Botosani, reusind o victorie cu CFR Cluj, urmand ca vineri sa primeasca si cea de-a doua jumatate, o victorie impotriva Concordiei Chiajna.

Si pentru ca familia stie ca iubeste enorm de mult fotbalul si in special echipa FC Botosani, i-a facut doua torturi reprezentative. Pe unul dintre torturi a fost imprimita o fotografie memorabila de la promovarea echipei in Liga 1.




"Nea Cornel", asa cum ii spun fanii botosaneni, a sprijinit pana in prezent 4 echipe de fotbal, cu ultima reusind sa ajunga pana in Europa League.

"În 1997 am înfiinţat FC Unirea Botoşani. A fost un început frumos. Chiar în primul an am reuşit promovarea în C. Acea promovare a venit după o perioadă de cinci ani în care Botoşaniul nu a mai activat în nici un eşalon fotbalistic. A fost o promovare pe care nu am să o uit niciodată, la Iaşi, în dauna lui FC Vaslui", a povestit Cornel Sfaiter pentru adevarul.ro.

La scurtă vreme după debutul fulminant, clubul Unirea Botoşani s-a desfiinţat, însă pasiunea lui Şfaiţer pentru fotbal n-a murit.

"Am fost dezămăgit, însă am mai înfiinţat o echipă de fotbal la Vorona, în 2000. Am reuşit să aduc pe terenul de acolo şi formaţii de liga întâi, ca Foresta Fălticeni sau Gloria Bistriţa. Au fost adevărate sărbători fotbalistice", a spus Sfaiter pentru sursa citata.


În scurt timp, vecinii din Suceava au venit să-i ceară ajutorul pentru înfiinţarea unei noi formaţii de fotbal.

"Am înfiinţat Bucovina Suceava, echipă ce a activat în liga secundă. Şi acolo am avut promisiuni. Mai erau trei acţionari, însă şi acolo am rămas singur. După acel episod am decis să nu mai revin niciodată la conducerea unui club", a precizat Cornel Şfaiţer.

S-a lasat insa convins de Ioan Salavastru sa se alature proiectului FC Botosani.

"L-am convins şi pe Valeriu Iftime să vină să finanţeze fotbalul botoşănean şi mă bucur că avem şi în ziua de astăzi o echipă care să ne reprezinte", spunea Cornel Şfaiţer.

LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!


 

 

Spune-ne opinia ta