"Eu nu sunt sluga lui Becali!" Ionel Dănciulescu, pus la "colț" de Valeriu Iftime

"Eu nu sunt sluga lui Becali!" Ionel Dănciulescu, pus la "colț" de Valeriu Iftime

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a luat rapid atitudine după ce s-a simțit lezat de o declarație pe care a făcut-o Ionel Dănciulescu zilele trecute. Directorul sportiv al lui Dinamo a spus că FCSB va avea viață grea doar cu roș-albii în play-off, în cazul în care vor ajunge acolo, pentru că în rest sunt echipe contra cărora rivalii vor obține 6 puncte.

Oficialul botoșănenilor a sărit ca ars și a reacționat imediat. ”O trimitere nepoliticoasă a unuia căruia nu-i permit să vorbească așa cu mine. Să aibă grijă cu cine vorbește că eu nu sunt sluga lui Becali! Vorbește prostii fără margini! M-am săturat de astfel de comentarii răutăcioase, tendențioase, ale unora care n-au dreptul să spună astfel de tâmpenii”, a spus Iftime, într-un interviu acordat Gazetei.

Ionel Dănciulescu a vrut inițial să-i dea o replică lui Becali, care a spus de ce nu o vrea pe Dinamo în play-off, dar iată că a iscat un adevărat război în Liga 1. ”E normal ca Gigi Becali să nu-și dorească să intre Dinamo în play-off. E greu cu 'Doar Dinamo Bucureşti'! Cu alte echipe, nu dau numele, au asigurate 6 puncte. Şi nu o spun din alte considerente decât cele ale istoriei şi a statisticii! Cu noi, însă, povestea stă altfel mereu!”, a opinat fostul mare atacant al ”câinilor”.

Gigi Becali: ”La Botoșani sunt prietenii mei. Dinamo nu mai are nicio șansă la play-off!”

Latifundiarul din Pipera a mai precizat că n-a uitat ce a promis și a spus că se va ține de cuvânt dacă Dinamo va reuși până la urmă să prindă play-off-ul. ”Ce-am spus, așa rămâne! Dacă se califică Dinamo în play-off, merg la Universitate! Dar, Dinamo nu mai are nicio șansă! Nici măcar una! Nici în vis nu trebuie să se gândească! Nici în vis nu e posibil. Visează până la meciul cu Botoșani. Duminică o să se termine visul. La Botoșani sunt prietenii mei și...”, a mai spus Becali.

digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
110

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
78

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
242

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...