"De la Vaslui e foarte greu de plecat"

"De la Vaslui e foarte greu de plecat"

 Noua achiziÅ£ie a FC BotoÅŸani, Cornel Cornea, a debutat cu gol în partida de sâmbătă ÅŸi se anunţă a fi un jucător ce va reuÅŸi să facă diferenÅ£a la mijlocul terenului, experienÅ£a sa în prima ligă spunân  

Cornel Cornea, mijlocaş FC Botoşani

"De la Vaslui e foarte greu de plecat"

 

Noua achiziţie a FC Botoşani, Cornel Cornea,  a debutat cu gol în partida de sâmbătă şi se anunţă a fi un jucător ce va reuşi să facă diferenţa la mijlocul terenului, experienţa sa în prima ligă spunându-şi cuvântul. Cornea a venit vineri de la FC Vaslui, o grupare de care nu vrea să îşi mai amintească, spunând că nu va mai reveni niciodată la echipa patronată de Adrian Porumboiu.   

- Cum e să debutezi cu gol?

- E foarte bine. Å¢inând cont că am venit pe ultima sută de metri şi am făcut un singur antrenament cu FC Botoşani, nici nu mă aşteptam să joc. Am intrat pe teren în mitul 60 şi mă bucur că am reuşit să şi marchez.

- De ce ai lăsat FC Vaslui pentru FC Botoşani?

- Am avut nişte probleme la Vaslui, nu m-am mai înţeles cu domnul Porumboiu şi de aceea am plecat de la echipă în vară. Mă bucur că a venit această ofertă de la Botoşani şi mă bucur că am reuşit să plec de la Vaslui, pentru că de acolo e foarte greu de plecat.

- Pe ce perioadă ai semnat cu FC Botoşani?

- Am semnat pe doi ani, dar eu sper să nu stau mai mult de un an şi să mă întorc la divizia A. Totuşi am aproape o sută de meciuri în prima ligă şi mi-aş dori să mă întorc cât mai repede. Eu mi-aş dori să mă întorc în divizia A, cu FC Botoşani, chiar dacă va fi destul de greu, pentru că e un campionat dificil. Mai am o promovare în prima Ligă cu Baia Mare şi nu ar fi imposibil.  

- Cum te-au primit noii tăi colegi de echipă?

- Foarte bine. Nu au fost nici un fel de probleme şi am văzut că la FC Botoşani atmosfera este foarte bună. 

- Cum ţi se pare Liga a II-a faţă de Liga I?

- E o diferenţă foarte mare. În prima ligă se joacă altceva, dar eu sper să fac cât mai multe meciuri bune la FC Botoşani şi dacă nu voi reuşi să promovez cu această echipă să ajung la o formaţie de divizia A.

- Dacă vei primi o ofertă, eşti de acord să revii la FC Vaslui?

- Nu. Prefer să merg la oricare altă echipă din divizia A sau să rămân la Botoşani, decât să mă întorc la FC Vaslui. Am acumulat o experienţă, am mai jucat în afară de Vaslui, la Gloria Bistriţa şi la Oţelul Galaţi şi sunt convins că pot reveni în prima ligă. Eu mi-aş dori ca după ce voi pleca de la Botoşani să ajung la Poli Iaşi.

- Cum ţi s-a părut meciul de astăzi?

- A fost un meci frumos, cu multe ratări şi la finalul căruia am câştigat toate cele trei puncte puse în joc. Desigur lumea îşi doreşte spectacol, dar eu prefer să câştig toate meciurile cu 1-0 şi să obţin trei puncte decât să câştig cu 5-0. Am întâlnit un adversar care nu a tras nici un şut la poartă şi asta datorită presingului pe care l-am făcut şi consider că am obţinut o victorie meritată.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
231

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
376

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
125

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...