"Dacă nu am câştiga, nu ar fi o ruşine, ci o dezamăgire"

"Dacă nu am câştiga, nu ar fi o ruşine, ci o dezamăgire"

 Dumitru Branza  

Dumitru Brânză, directorul executiv al FC Botoşani, crede că jocul pe care gruparea pregătită de Cristian Popovici îl va susţine sâmbătă pe "Municipal" împotriva "lanternei roşii", Dinamo II Bucureşti, este mult mai greu decât pare la o primă vedere.

"Dacă privim clasamentul, pare a fi un meci uşor, dar în fotbal s-au întâmplat atât de multe minuni, încât nu vreau să se întâmple şi la Botoşani încă una. Va fi un meci greu, iar pentru a nu avea parte de o surpriză neplăcută, jucătorii sunt obligaţi să ia acest meci în serios", a declarat Dumitru Brânză.
 

Oficialul botoşănean nu crede că cei de la Dinamo II vor veni la Botoşani montaţi să spele ruşinea din returul ediţiei trecute, când cu Zicu, Matache şi alţi componenţi ai primei echipe, Dinamo a capotat cu 5-2.

"La câte rezultate nefavorabile au, cred că ar trebui etapă de etapă să-şi spele ruşinile. Au jucători buni, care încearcă prin jocul individual să impresioneze şi să ajungă la prima echipă. Au acumulat doar patru puncte pentru că nu-i interesează rezultatele", a mai spus Brânză.
 

Acesta crede că nu ar fi o ruşine dacă FC Botoşani nu ar câştiga jocul de sâmbătă, însă afirmă că un eventual rezultat negativ ar cântări greu în economia clasamentului.
 

"Dacă nu am câştiga, nu ar fi o ruşine, ci o dezamăgire. În fotbal când pierzi un meci, trebuie să te motivezi să-l câştigi pe următorul, deci nu ar fi o tragedie. Problema e că pierdem contactul cu prima jumătate a clasamentului şi pierdem puncte preţioase, lucru pe care nu ni-l putem permite având în vedere situaţia pe care o avem în clasament. Echipa este însă pe drumul cel bun şi de aceea trebuie să ne aşteptăm la o victorie", a conchis Dumitru Brânză.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Liga2.RO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Buna Vestire, cea mai importană veste din istorie - VIDEO

Sâmbătă, 24 Martie 2018
124

Sarbatoarea Buna Vestire este praznuita pe 25 martie. Buna Vestire inseamna veste buna, anume instiintarea Maicii Domnului de catre Arhanghelul Gavriil, ca Dumnezeu a ales-o ca Fiul Sau sa se intrupez...

Duminica se incalzeste si iese soarele, dar in continuare este foarte frig

Sâmbătă, 24 Martie 2018
190

Ninsorile s-au oprit, iar in multe locuri din tara a iesit soarele, sambata, insa temperaturile se mentin in continuare foarte scazute, chiar si sub pragul inghetului. Meteorologii anunta ca termometr...

VIDEO - El este românul la care se uită toată Italia: "În România am curățat zăpada în chiloți când era și mai ger!"

Sâmbătă, 24 Martie 2018
474

Un român care lucrează în Italia la un refugiu alpin din provincia Lecco a făcut un adevărat mini-show ieșind să curețe zăpada la -10 grade Celsius, purtând doar chiloții de pe el. Prestaț...