"Dacă nu am câştiga, nu ar fi o ruşine, ci o dezamăgire"

"Dacă nu am câştiga, nu ar fi o ruşine, ci o dezamăgire"

 Dumitru Branza  

Dumitru Brânză, directorul executiv al FC Botoşani, crede că jocul pe care gruparea pregătită de Cristian Popovici îl va susţine sâmbătă pe "Municipal" împotriva "lanternei roşii", Dinamo II Bucureşti, este mult mai greu decât pare la o primă vedere.

"Dacă privim clasamentul, pare a fi un meci uşor, dar în fotbal s-au întâmplat atât de multe minuni, încât nu vreau să se întâmple şi la Botoşani încă una. Va fi un meci greu, iar pentru a nu avea parte de o surpriză neplăcută, jucătorii sunt obligaţi să ia acest meci în serios", a declarat Dumitru Brânză.
 

Oficialul botoşănean nu crede că cei de la Dinamo II vor veni la Botoşani montaţi să spele ruşinea din returul ediţiei trecute, când cu Zicu, Matache şi alţi componenţi ai primei echipe, Dinamo a capotat cu 5-2.

"La câte rezultate nefavorabile au, cred că ar trebui etapă de etapă să-şi spele ruşinile. Au jucători buni, care încearcă prin jocul individual să impresioneze şi să ajungă la prima echipă. Au acumulat doar patru puncte pentru că nu-i interesează rezultatele", a mai spus Brânză.
 

Acesta crede că nu ar fi o ruşine dacă FC Botoşani nu ar câştiga jocul de sâmbătă, însă afirmă că un eventual rezultat negativ ar cântări greu în economia clasamentului.
 

"Dacă nu am câştiga, nu ar fi o ruşine, ci o dezamăgire. În fotbal când pierzi un meci, trebuie să te motivezi să-l câştigi pe următorul, deci nu ar fi o tragedie. Problema e că pierdem contactul cu prima jumătate a clasamentului şi pierdem puncte preţioase, lucru pe care nu ni-l putem permite având în vedere situaţia pe care o avem în clasament. Echipa este însă pe drumul cel bun şi de aceea trebuie să ne aşteptăm la o victorie", a conchis Dumitru Brânză.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Liga2.RO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DOROHOI - 100 de ani de la Marea Unire

astăzi, 21:34
136

1916-1917-1918 au fost printre cei mai dificili ani din istoria oraşului Dorohoi în contextul în care întreaga societate românească se confrunta cu nenumărate greutăţi cau...

Șofer căutat de Poliție: Nu a oprit mașina după ce a lovit, în viteză, o bătrână!

astăzi, 20:30
391

Un apel la 112 anunța că un șofer a rănit o femeie, după care mașina și-a continuat drumul. Cea care a sunat, o femeie în vârstă de 70 de ani, din Cristești, a spus că autoturism...

Petre Daea: Condițiile meteorologice nefavorabile au generat pierderi extraordinare la culturile de rapiță

astăzi, 19:16
163

Ministrul Agriculturii Petre Daea spune, într-un mesaj video postat miercuri pe Facebook, că fenomenele meteorologice nefavorabile și grindina au generat pierderi "extraordinare de producție" pent...