"Dacă nu am câştiga, nu ar fi o ruşine, ci o dezamăgire"

"Dacă nu am câştiga, nu ar fi o ruşine, ci o dezamăgire"

 Dumitru Branza  

Dumitru Brânză, directorul executiv al FC Botoşani, crede că jocul pe care gruparea pregătită de Cristian Popovici îl va susţine sâmbătă pe "Municipal" împotriva "lanternei roşii", Dinamo II Bucureşti, este mult mai greu decât pare la o primă vedere.

"Dacă privim clasamentul, pare a fi un meci uşor, dar în fotbal s-au întâmplat atât de multe minuni, încât nu vreau să se întâmple şi la Botoşani încă una. Va fi un meci greu, iar pentru a nu avea parte de o surpriză neplăcută, jucătorii sunt obligaţi să ia acest meci în serios", a declarat Dumitru Brânză.
 

Oficialul botoşănean nu crede că cei de la Dinamo II vor veni la Botoşani montaţi să spele ruşinea din returul ediţiei trecute, când cu Zicu, Matache şi alţi componenţi ai primei echipe, Dinamo a capotat cu 5-2.

"La câte rezultate nefavorabile au, cred că ar trebui etapă de etapă să-şi spele ruşinile. Au jucători buni, care încearcă prin jocul individual să impresioneze şi să ajungă la prima echipă. Au acumulat doar patru puncte pentru că nu-i interesează rezultatele", a mai spus Brânză.
 

Acesta crede că nu ar fi o ruşine dacă FC Botoşani nu ar câştiga jocul de sâmbătă, însă afirmă că un eventual rezultat negativ ar cântări greu în economia clasamentului.
 

"Dacă nu am câştiga, nu ar fi o ruşine, ci o dezamăgire. În fotbal când pierzi un meci, trebuie să te motivezi să-l câştigi pe următorul, deci nu ar fi o tragedie. Problema e că pierdem contactul cu prima jumătate a clasamentului şi pierdem puncte preţioase, lucru pe care nu ni-l putem permite având în vedere situaţia pe care o avem în clasament. Echipa este însă pe drumul cel bun şi de aceea trebuie să ne aşteptăm la o victorie", a conchis Dumitru Brânză.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Liga2.RO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lanţul de magazine Decathlon, prezent şi în Botoşani, ajunge la afaceri de 200 milioane de euro

astăzi, 15:16
102

Conducerea Decathlon a anunţat un avans de 30% al afacerilor. Firma a deschis în luna iulie primul magazin în Botoşani şi al cincilea din zona Moldovei.„Am ales să deschidem ...

Şeful contabililor, despre transferul contribuţiilor: "Nu vor fi creşteri şi nici scăderi semnificative. Costurile cu forţa de muncă rămân aproape constante"

astăzi, 14:48
159

Gheorghe Sorescu susţine că aceste modificări aduc o răspundere mai mare firmelor, în sensul în care devine infracţiune neplata contribuţiilor cu reţinere la sursă. De ase...

Zeci de şoferi vitezomani surprinşi de aparatul radar pe şoselele judeţului! Poliţiştii au aplicat amenzi şi au reţinut mai multe permise

astăzi, 14:47
140

În perioada 17-19 noiembrie 2017, poliţiştii Serviciului Rutier – IPJ Botoşani, împreună cu poliţişti rutieri din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, au desfăşur...