"Dacă nu am câştiga, nu ar fi o ruşine, ci o dezamăgire"

"Dacă nu am câştiga, nu ar fi o ruşine, ci o dezamăgire"

 Dumitru Branza  

Dumitru Brânză, directorul executiv al FC Botoşani, crede că jocul pe care gruparea pregătită de Cristian Popovici îl va susţine sâmbătă pe "Municipal" împotriva "lanternei roşii", Dinamo II Bucureşti, este mult mai greu decât pare la o primă vedere.

"Dacă privim clasamentul, pare a fi un meci uşor, dar în fotbal s-au întâmplat atât de multe minuni, încât nu vreau să se întâmple şi la Botoşani încă una. Va fi un meci greu, iar pentru a nu avea parte de o surpriză neplăcută, jucătorii sunt obligaţi să ia acest meci în serios", a declarat Dumitru Brânză.
 

Oficialul botoşănean nu crede că cei de la Dinamo II vor veni la Botoşani montaţi să spele ruşinea din returul ediţiei trecute, când cu Zicu, Matache şi alţi componenţi ai primei echipe, Dinamo a capotat cu 5-2.

"La câte rezultate nefavorabile au, cred că ar trebui etapă de etapă să-şi spele ruşinile. Au jucători buni, care încearcă prin jocul individual să impresioneze şi să ajungă la prima echipă. Au acumulat doar patru puncte pentru că nu-i interesează rezultatele", a mai spus Brânză.
 

Acesta crede că nu ar fi o ruşine dacă FC Botoşani nu ar câştiga jocul de sâmbătă, însă afirmă că un eventual rezultat negativ ar cântări greu în economia clasamentului.
 

"Dacă nu am câştiga, nu ar fi o ruşine, ci o dezamăgire. În fotbal când pierzi un meci, trebuie să te motivezi să-l câştigi pe următorul, deci nu ar fi o tragedie. Problema e că pierdem contactul cu prima jumătate a clasamentului şi pierdem puncte preţioase, lucru pe care nu ni-l putem permite având în vedere situaţia pe care o avem în clasament. Echipa este însă pe drumul cel bun şi de aceea trebuie să ne aşteptăm la o victorie", a conchis Dumitru Brânză.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Liga2.RO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

COMUNICAT - Huncă: "PSD ia măsuri concrete pentru elevi și studenți"

astăzi, 09:25
36

Parlamentarul PSD Mihaela Huncă a anunțat că în cadrul Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport din Camera Deputaților s-a adoptat proiectul de lege al Guvern...

Cadru didactic de la un liceu botoşănean trimis la Iaşi, după ce s-a lovit la cap de treptele din unitate!

astăzi, 08:20
1112

Un cadru didactic de la Liceul de Artă “Ştefan Luchian”, din municipiul Botoşani, a fost transferat, miercuri, la o clinică din Iaşi, după ce s-a lovit la cap în timp ce se afl...

În pericol de a-şi pierde ochiul după ce s-a tăiat cu flexul!

astăzi, 08:07
331

Un tânăr din Botoşani este în pericol de a-şi pierde un ochi după ce a suferit un cumplit accident în timp ce încerca să taie o bucată de tablă cu ajutorul unui flex....